Widok

nnt. Odkupię kupon

Kupię Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czasem tak bywa, że coś kupimy a potem żałujemy bo czasu brak albo coś....

Chodzi mi o gruper bon na modelowanie sylwetki w Kosakowie ul. Abrahama Vacu Ness czy jakoś tak.

NIby zakupiłam 10 kuponów ale płaciłam kartą kredytową... niestety tranzakcja nie przeszła. Pisałam reklamację do grupera i niestety nie uwzględnili :( Bardzo mi zależy, jeśli jednak któraś z Was drogie forumki chciałaby odsprzedać kupony nawet z "lekko" zawyżoną ceną byłabym chętna :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dzwoniłaś bezpośrednio do Vacu Ness? Powiedz im jaka sytuacja i spytaj czy byłaby możliwość po cenie z gruera. Dla nich to i tak wieksza kasa, bo nie dają prowizji gruperowi.
W sumie nie myślałam o tym, wyjaśnić sprawę w Vacu Nes bo nie mam żadnego dowodu na tą feralną transakcję :( Myślałam o tym aby dogadać się z gruperem,że wazie ktoś by zrezygnował żeby się ze mną skontaktowali. Ale mogę iść się zapytać daleko nie mam i w twarz nikt mi nie da, najwyżej mi odmówią :D

Inne tematy z forum Pogórze

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

do góry