Widok

nnt. Szyba zamiast kafelek w kuchni - szukam kogoś kto wykona.

Hej, jak w temacie. Szukam kogoś sprawdzonego, kto zrobiłby mi taką hartowaną szybę do kuchni z jakimś wzorem.

Możecie kogoś polecić?
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ostatnio zamówiłem sobie panel szklany równomiernie podświetlany. Niestety szukałem po całej Polsce firmy, która takie coś robi i najbliżej trójmiasta znalazłem taką w Poznaniu (Duolux). Mój panel jest trochę nietypowy, bo ma 2,5m długości i 28cm wysokości, przednie szkło jest hartowane. Nie mam żadnego wzoru, ale ta firma może wkleić w taki panel dowolny wzór, obrazki itp co w połączeni z równomiernym podświetleniem daje wrażenie głębi, "trójwymiarowości". Wadą takich paneli jest niestety ich cena.
Dzięki za info. Mi nie jest potrzebny panel podświetlony, bo mam oświetlenie pod szafkami, więc ok. Ale szczerze i tak jestem ciekawa jak to może wyglądać :)
imageimage
Zobacz na ich stronie duolux.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

do góry