Widok

nnt / TANIE KUCHNIE DO ZABUDOWY - KTO ZNA KOGOS DOBREGO?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny! Potrzebuje namiary do stolarzy, ktorzy zajmuja sie zabudowa kuchni. Jestem juz zmeczona szukaniem gdyz praktycznie kazdy spiewa sobie od 6 - 9 tys zl za same meble nie mowiac juz o sprzecie agd ktory trzeba tez kupic. Nie mamy duzej kuchni (ok. 10 m 2), nie chcemy zadnych cudow na kiju. Jestem zalamana bo dopoki nie zrobimy kuchni nie wprowadzimy sie. Prosze o pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obawiam się, że 6 tyś. to taka normalna cena za meble do 10m2 kuchni nawet u stolarza... :(
"rz" - to długa historia

ja tez jestem zainteresowana tym watkiem.
Interesuje mnie kuchnia tak do 10tys
znam solidnego stolarza. Namiary na maila.

image
my za naszą kuchnię daliśmy 11 tyś. za same meble w maleńkiej kuchni w kawalerce!!

My robilismy swoje w salonie Classic Meble w Kosakowie - ładnie i solidnie. A cena niestety podobna - 6 tys za meble na jedną ścianę - taki aneks kuchenny.

image
image
maadziara moge namiart na stolarza
jakie ceny szok!!!!!! tez chcemy robic zabudowe bo innej mozliwosci nie ma na poddaszu ale az sie boje tych cen

image
image
My za 6m kuchni za dwóch scianach placilismy nieco ponad 4tys i uwazam,ze to drogo;) Moze jedz do IKEI, tam sa ladne kuchnie. Zaprojektuja i wycenia Ci na miejscu:)
ale robilas zabudowe?jelsi tak to podaj namiary bo moim zdaniem jak widze te ceny to tanio

image
image
Poprosze o namiary: agnieszka.palenda@yahoo.com
wpółczuję, ale teraz są takie niestety ceny. Może spróbuj w komisach lub na allegro.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
my robiliśmy kuchnię tutaj:
http://www.agma.gda.pl/

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja tez poprosze namiary na tego fachowca a za to podam wam namiar gdzie tanio mozna kupic sprzet do kuchni jest to sklep medialider we wrzeszczu adres internetowy www.medialider.pl

image
tak, robilam pod zabudowe,ale nie polecam go nikomu:/ Kilka osob z rodziny chcialo go wziac,bo robi na prawde dobrze,ale odradzilam. Porzadna firma robi Ci kuchnie w pare dni o On sie dosłownie j***** z ta kuchnia 5 tygodni!!! Ja juz dostawalam bialej goraczki:/ Umawial sie na termin a potem nie przyjezdzal, bo mial innych klientow.

Robil u nas jeszcze dwie szafy pod zabudowe na prawde duze i za kuchnie i szafy zaplacilismy 7500zł. Wykonanie solidne to fakt,ale czas realizacji koszmarny. I do tego robil to wszystko sam.

JAK JESZCZE JEST KTOś ZAINTERESOWANY TO POSZUKAM JEGO NUMERU, BO GDZIES POWINNAM GO JESZCZE MIEC;)
to -poszukaj numeru i jak bys mogla to wyslij

image
image
wyslalam Ci nr tel na gg :)
tanie kuchnie można dostać w ikei albo black red white ;]
w BRW sa tanie meble?? nie rozszmieszaj mnie :p
nie dosc ze nie tanie to dosc bylejakie
IKEA jest ok bo przynajmniej funkcjonalna ,

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
my za aneks 4 m płaciliśmy 5300zł.
Niestety teraz takie ceny są wszędzie.

image
IKEA jest byle jaka.chwile postoi i wszystko sie psuje:?
ja robiłam meble na wymiar do całego mieszkania 30m2. w skład mebli wchodziło: łóżko duże do sypialni,szafa,2szafki "do salonu",2 szafki do salonu "wiszące",stolik pod TV, stół(niski do kanapy) i oczywiście cała kuchnia.
Zapłaciłam 8 tys za wszystko!!

jestem b.zadowolona.
jeśli ktoś zainteresowany podam namiary na maila.z tym,że ta mała firma jest w Bolszewie.
image
sorry w Gościcinie(to za wejherowem)
podam tu namiary może ktoś skorzysta.

MEBLOMIX Gościcino, ul. Wejherowska 16, tel. 058 5723393
image
Meble kuchenne Ikea są bardzo trwałe. Znam kilka osób, które je mają, na forach wnętrzarskich są kuchnie nawet 10-letnie, które nadal są wychwalane przez właścicieli i wyglądają jak nowe. Nie słyszałam ani jednej negatywnej opinii na temat tych mebli od ich POSIADACZY :)

Ale nie zawsze wychodzą tanio, bo choćby systemy wnętrz szafek bywają drogie.
a drogie? drogie to są meble gdańskie ;] tylko niestety nie mają w ofercie kuchni :P
a-Nitka poprosze namiar
692-087-145 Robert, to jest nr do tego goscia od kuchni. Prosze :)
mable kuchenne z IKEI są świetne, znam wiele pochlebnych opinii

ja natomiast ze względu na lenistwo mam mebelki kuchenne z BRW za 4 tys.- fakt ze mało, bo nie chciałam zagracać

nie moge złego słowa powiedziec jak narazie :)

image
image
to może kuchnie robią dobrze,bo inne to...szkoda gadać:/
image
wiem widziałam, mam zreszta jeden mebelek z przypadku ;)

image
image
Meble z Ikei są bardzo różne... Można wybrać coś fajnego. Mamy trochę ich mebli, m.in. z patynowanej sosny i jesteśmy zadowoleni. Za takie pieniądze...
z IKEI mam meble w moim pokoju w Gdyni, kupowane z 10 lat temu

wyglądają jak nowe

image
image
Sa tanie. Wczoraj bylismy w ich sklepie, facet zrobil projekt i poki co oni chca najmniej, bo razem z dowozem i maontazem wychodzi miedzy 4200 - 4300 zl + sprzet: okap, lodowka, kuchenkai zlew zamknie sie pewnie w 6000 zl za wszystko a nie ze spiewaja po 8 lub 9 tys za same meble :/ Ale najchetniej wzielabym stolarza
My zamawialiśmy meble w studio Antaris. Nie jest tam tanio, ale widziałam że sprzedają meble z ekspozycji i są dużo tańsze. Wejdź na stronę może się Tobie coś spodoba.
Robiliśmy w zeszłym roku kuchnię w salonie, który ma swoja ekspozycję w Avansie na Karwinach (okolice stacji Shell na Chwaszczyńskiej) Polecam wykonanie i montaz perfekt. Ale jakie ceny maja aktualnie to nie wiem.

Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

Ja też poproszę jakieś namiary na dobrego, solidnego stolarza... bo bez kuchni nie możemy się wprowadzić do naszego mieszkanka... a w tym wynajętym już nie mam siły mieszkać...

image
moi Rodzice są w trakcie remontu kuchni
zamawiali szafki w Wejherowie, bodajze na ul.Przemysłowej, kawałek za siedzibą Energa SA

image
image
Ceny są teraz straszne! My postanowiliśmy zrobić w przedpokoju szafę typu komandor. Szafa ma długość półtora metra, jest bez żadnych bajerów i zaśpiewali nam 2 tys. Obniżyliśmy koszta do 1,5 tys bo zrezygnowaliśmy z aluminiowych szyn na rzecz stalowych. Za głupie pare blaszek 500 zł. O zabudowie kuchni nawet nie marzę.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
jedź na giełdę do pruszcza, my zamawialiśmy tam meble do kuchni
wyszło niedrogo, a wybierasz co chcesz i jak Ci pasuje

image
weyslalam Ci maila ale nie wiem czy czytalas wiec one more time moj narzyczony jest stolarzem z mila checia moge Ci pomuc z ta kuchnia

image
ja juz pisalam proponuje Pana Jacka stolarz super facet podaje numer 502419344

dorotka1112

Inne tematy z forum Nauka i Szkolnictwo

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

Rodzic - opinia (5 odpowiedzi)

Nasze dziecko przeniosło się z tej szkoły, bo było źle traktowane przez wychowawcę, nauczycielkę...

Olivier R - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i każdego jego aspektu, miła atmosfera podczas jazd i...

do góry