Widok
nnt / TANIE KUCHNIE DO ZABUDOWY - KTO ZNA KOGOS DOBREGO?
Dziewczyny! Potrzebuje namiary do stolarzy, ktorzy zajmuja sie zabudowa kuchni. Jestem juz zmeczona szukaniem gdyz praktycznie kazdy spiewa sobie od 6 - 9 tys zl za same meble nie mowiac juz o sprzecie agd ktory trzeba tez kupic. Nie mamy duzej kuchni (ok. 10 m 2), nie chcemy zadnych cudow na kiju. Jestem zalamana bo dopoki nie zrobimy kuchni nie wprowadzimy sie. Prosze o pomoc!
my za naszą kuchnię daliśmy 11 tyś. za same meble w maleńkiej kuchni w kawalerce!!
tak, robilam pod zabudowe,ale nie polecam go nikomu:/ Kilka osob z rodziny chcialo go wziac,bo robi na prawde dobrze,ale odradzilam. Porzadna firma robi Ci kuchnie w pare dni o On sie dosłownie j***** z ta kuchnia 5 tygodni!!! Ja juz dostawalam bialej goraczki:/ Umawial sie na termin a potem nie przyjezdzal, bo mial innych klientow.
Robil u nas jeszcze dwie szafy pod zabudowe na prawde duze i za kuchnie i szafy zaplacilismy 7500zł. Wykonanie solidne to fakt,ale czas realizacji koszmarny. I do tego robil to wszystko sam.
JAK JESZCZE JEST KTOś ZAINTERESOWANY TO POSZUKAM JEGO NUMERU, BO GDZIES POWINNAM GO JESZCZE MIEC;)
Robil u nas jeszcze dwie szafy pod zabudowe na prawde duze i za kuchnie i szafy zaplacilismy 7500zł. Wykonanie solidne to fakt,ale czas realizacji koszmarny. I do tego robil to wszystko sam.
JAK JESZCZE JEST KTOś ZAINTERESOWANY TO POSZUKAM JEGO NUMERU, BO GDZIES POWINNAM GO JESZCZE MIEC;)
IKEA jest byle jaka.chwile postoi i wszystko sie psuje:?
ja robiłam meble na wymiar do całego mieszkania 30m2. w skład mebli wchodziło: łóżko duże do sypialni,szafa,2szafki "do salonu",2 szafki do salonu "wiszące",stolik pod TV, stół(niski do kanapy) i oczywiście cała kuchnia.
Zapłaciłam 8 tys za wszystko!!
jestem b.zadowolona.
jeśli ktoś zainteresowany podam namiary na maila.z tym,że ta mała firma jest w Bolszewie.
ja robiłam meble na wymiar do całego mieszkania 30m2. w skład mebli wchodziło: łóżko duże do sypialni,szafa,2szafki "do salonu",2 szafki do salonu "wiszące",stolik pod TV, stół(niski do kanapy) i oczywiście cała kuchnia.
Zapłaciłam 8 tys za wszystko!!
jestem b.zadowolona.
jeśli ktoś zainteresowany podam namiary na maila.z tym,że ta mała firma jest w Bolszewie.
Meble kuchenne Ikea są bardzo trwałe. Znam kilka osób, które je mają, na forach wnętrzarskich są kuchnie nawet 10-letnie, które nadal są wychwalane przez właścicieli i wyglądają jak nowe. Nie słyszałam ani jednej negatywnej opinii na temat tych mebli od ich POSIADACZY :)
Ale nie zawsze wychodzą tanio, bo choćby systemy wnętrz szafek bywają drogie.
Ale nie zawsze wychodzą tanio, bo choćby systemy wnętrz szafek bywają drogie.
Sa tanie. Wczoraj bylismy w ich sklepie, facet zrobil projekt i poki co oni chca najmniej, bo razem z dowozem i maontazem wychodzi miedzy 4200 - 4300 zl + sprzet: okap, lodowka, kuchenkai zlew zamknie sie pewnie w 6000 zl za wszystko a nie ze spiewaja po 8 lub 9 tys za same meble :/ Ale najchetniej wzielabym stolarza
Ceny są teraz straszne! My postanowiliśmy zrobić w przedpokoju szafę typu komandor. Szafa ma długość półtora metra, jest bez żadnych bajerów i zaśpiewali nam 2 tys. Obniżyliśmy koszta do 1,5 tys bo zrezygnowaliśmy z aluminiowych szyn na rzecz stalowych. Za głupie pare blaszek 500 zł. O zabudowie kuchni nawet nie marzę.

[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]

[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]