Widok
nnt. Weterynarz Rumia - gdzie?
Tu najwięcej forumek, poza tym nie wiedziałam w jakim dziale umieścić wątek. Od niedawna mieszka u nas kociak MCO. Poszukuję info (opinie i ceny za wizytę, szczepienie, odrobaczanie) o lecznicy dla zwierząt w Rumi dr Kończak i "Pod Brzozą". Już dawno nie miałam zwierzaka w domu i chciałabym wiedzieć ile to kosztuje.
Ja chodze z psem do dr Konczaka nie pamietam jakie sa ceny szczepienia i odrobaczenia ale bardzo go polecam. Nie naciaga. Za wizyte nie kasuje jedynie za usluge np szczepienie czy lek ktory ma pomoc. Nasz pies jest pod jego opieka juz 5 lat i nie mamy zamiaru go zmienic. Jedyny minus to kolejki ale co sie dziwic jak tłumy tam wala :)
Jednak jest wiecej plusow niz minusow nigdy nie wział od nas pieniedzy jezeli to naprawde nie było koniecznie(lek) nawet jezeli dostalismy jedynie recepte to kazal szybko jechac do apteki i wykupywac lek :P
Wiem ze bardzo duzo ludzi przyjezdza z całego trojmiasta a nawet poza. Wczesniej gdy mieszkałam w GD chodziłam do roznych weterynarzy i czesto okazywało sie ze za lek brał duzo wieksze pieniadze niz naprawde lek kosztował plus opłaty za wizyty.
Wiem ze bardzo duzo ludzi przyjezdza z całego trojmiasta a nawet poza. Wczesniej gdy mieszkałam w GD chodziłam do roznych weterynarzy i czesto okazywało sie ze za lek brał duzo wieksze pieniadze niz naprawde lek kosztował plus opłaty za wizyty.