Widok

nnt.. buldog francuski czy cocker spaniel :)

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mój tomek chce mi zrobic prezent ślubny i powiedział, że zgadza się na pieska :) chcemy go kupić od razu po ślubie jak przyjade do niego. stwierdziliśmy, że najbardziej podobają nam sie wspomniane wyżej pieski, czy któraś z was może coś o nich powiedzieć, może macie któregoś z nich :)?

marzył nam sie duuuży pies, ale wiadomo tomek pracuje, ja też tam ciągle nie jestem, więc mały będzie bardziej odpowiedni :)

w kazdym razie będę wdzięczna za jakieś opinie :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki dziewczyny za wszystkie rady :)

wiecie to jest tak, że ja po ślubie jade do domu na 3 i pół miesiąca, a potem będę przyjeżdzać co półtora miesiąca, więc przez ten czas Tomek będzie z pieskiem sam, a ponieważ chodzi do pracy, maluszek będzie musiał zostawać sam. Ze względu na wielkość chyba jednak spaniel będzie musiał "odpaść" :( wczoraj doszlismy do wniosku ze chyba w naszej sytuacji to najlepszy byłby york :) mniejszego już nie ma i w związku z tym wszędzie mógłby z nami chodzić :)
ja tu w domu w Polsce mam Westa, jest kochany, ale nie chce mieć dwóch takich samych :)

pozdrawiam:)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moi sasiedzi maja buldozka francuskiego i jest koszmarny zuca sie na wszystkie psy szczeka jak opetany i strasznie skacze na wszystkich na dodatek potrafi wypic kawe z filizanki i wszystko po drodze zmiesc ze stolu nie cierpie tego psa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry