Widok

nnt. fototapety

Za jakiś czas bedziemy z przyszłym mężem urządzać mieszkanko, i wczoraj wpadliśmy na pomysł, zeby np w kuchni zrobić fototapete zamiast kafelek.

Macie fototapety w domach? Polecacie czy odradzacie? Znacie jakies dobre firmy ?

i tu pare do wglądu

DO KUCHNI
image

image

DO POKOI
image

image

image

image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mogę polecić firmę:
http://www.mamita.pl/
sami zamawialiśmy u nich tapetę do pokoju dziecięcego- super jakość i naprawdę robi wrażenie :)
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
teraz empikfoto ma w ofercie fototapety, mają mnóstwo zdjęć do wyboru, można też wybrać swoje zdjęcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W moim rodzinnym domku, w swoim pokoju mam fototapete :) Świetnie się sprawdza i super wygląda!

Ale bardziej polecałabym takie rozwiązanie do pokoju, a nie kuchni, bo w niej wiadomo, a to sie gotuje, a to smaży, i zawsze coś odpryśnie i się zabrudzi...
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
w kuchni proponuje zabezpieczyć fototapetę- mozna tez zwykłą tapetę lub coś innego- kawałkiem pleksi lub szyby
no własnie myślalam o szybie... tylko wtedy trzeba bedzie jakoś ją przymocować do ściany... ?
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może ktoś jeszcze poleci jakąś firme :) ?
image

kolezanka ma w lazience fototapete-zdjecie zrobione przez siebie
ja też dałabym swoją fotę....

W parku oliwskim jest sporo pięknych miejsc jeszcze........

Trochę wyobraźni, aparat i gotowe :)

image
u mnie w pokoju przez naście lat była fototapeta ;) miałam swoją własną plażę z palmami ;P

teraz można kupić tak ładne fototapety(albo wydrukować własne zdjęcie) - że można nawet co jakiś czas zmienić sobie widoczek ;)

ja kupowałam swoją jeszcze w Komforcie na Chłopskiej (daaaaaawno temu)
Ale wiesz co, u moich rodziców też przez jakiś czas była fototapeta z plażą, juz nie mogłam na nią patrzeć. Teraz można kupić naprawdę świetne fototapety, motywy jakie tera sprzedają sa naprawdę znakomite. Sama widziałam na decorations.pl takie świetne widoczki, najbardziej podobały mi się takie z afrykańskimi motywami - cos takiego by mi idealnie do sypialni pasowało, ale zanim zacznę ją remontować, to jeszcze trochę czasu minie, może wejdą jeszcze lepsze wzory.
w auchan w gdańsku jest salonik z fototapetami. 20 mln wzorów do wyboru i na wymiar oczywiscie.
Oferujemy wydruk bezpośrednio na szkle hartowanym (od spodniej strony) - panel z takim nadrukiem jest wyjątkowo trwały i łatwy w czyszczeniu. Docinamy na wymiar. http://www.bluecanvas.pl/fotoszklo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak ktos ma ochote na fototapete to w gdańsku w Auchan jest salonik z fototapetami.mozna obejrzec, podotykac itp a nie kupowac w ciemno w internecie. ja sobie chwale moją sciane z wieżą eifla :)

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

do góry