Widok

nnt gdzie zdjęcie zęba zaspa/wrzeszcz

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
musze szybko wykonać zjdjęcie zęba i szukam jakiegos miejsca gdzie nie strace na tym majątku. macie jakies propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
We Wrzeszczu na Jaśkowej Dolinie, za Manhattanem, po prawej stronie patrząc w kierunku Moreny, za ścianą gabinetu jest sklep medyczny. Cen nie pamiętam.
albo we wrzeszczu na dmowskiego, na przeciwko banku millenium, otwarte chyba do 20:00
image
Na Dmowskiego trzeba mieć skierowanie, a na Jaśkowej- nie.
Z rok czy 2 lata temu wykonywalam na Dmowskiego, niedaleko dworca. Tez cen nie pamietam ale wydaje mi sie ze ten punkt sie tam ciagle miesci.
w Lotni na Zaspie
Dokładnie w lotni na Zaspie można wykonac od ręki zdjęcie zęba
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
dziękuje wszystkim:)
ja robiłam na dmowskiego we Wrzeszczu, żadnego skierowania nie chcieli. A moja dentystka poleciła ten punkt (jeszcze 2 inne też ale nie pamietam gdzie) mówiła że zdjęcia zawsze sa od nich bardzo czytelne. Ceny tez nie były astronomiczne, ale robiłam tam zdjęcie 2 lata temu

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry