Widok

nnt opinia o firmie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy coś wiecie może na temat firmy Flextronics International Poland w Tczewie jaka panuje tam atmosfera, jakie są mniej więcej warunki płacowe i ogólnie czy dobrą opinię ma firma
z góry ogromne dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem ja z atmosferą, ale firma jest prężna i dobra;-) A jesli chodzi o płacę to zapewne zalży od stanowiska, ale z tego co sie orientuję są bardzo dobre.
oo went dzięki bo jestem własnie do nich zaproszona na rozmowę a mam teraz pracę której nie planowałam zmienić ale chyba pojadę chociaż do tczewa z gdańska kawałek
a wiecie może czym się tak konkretnie zajmują?
Zajmują się osprzętem elektrycznym, jakieś kabelki itp (jeśli dobrze kojarzę). Mam 2 koleżanki, które tam się przewinęły - jedna pracuje na tzw produkcji od kilku już latek, nie narzeka na firmę, a zarobki to nie wiem - ale przez ten czas sama opłaciła sobie studia, wynajmowała mieszkanie - jakoś strasznie nie psioczyła na zarobki. Z kolei druga koleżanka po kilku dniach sama zrezygnowała bo mówiła, że nie jest za ciekawie (też na produkcji). Więc nie wiem, sprzeczne informacje mam. Ale to pewnie wszystko zależy od stanowiska - napewno inaczej jest np. w biurze, życzę powodzenia w każdym razie - najlepiej przekonac się samej.

image

image[/url]
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/ur
dzięki fiola ja akurat jestem zaproszona na stanowisko biurowe
mimi ja mam takie niedyskretne pytanie czy spełniasz ich te wszystkie wymogi bo ja też się zastanawiałam czy wysłac im swoje cv właśnie do pracy biurowej ale nie do końca wszystko spełniam :/

w moim przypadku wszystkie ;-) ale możesz spróbować, gabi a jak z paznokciami miałaś mi wysłać zdjęcia bo chciałbym sobie zrobić
O cholera zapomniałam :( przepraszam napisz mi prosze e-meila wieczorem z przypomnieniem a napewno to zrobie :)

o.k
nikt już nic nie wie o tej firmie;-(