Widok
nnt. szukam brygady budowlanej
Dziewczyny większość z was śledziła postępy naszej budowy. Niestety teraz mamy ogromny kłopot bo nasza brygada nie podejmie się dalszej budowy, dowiedzieliśmy się o tym na dzień przed wyjazdem mojego męża znów do pracy do Norwegii i zostałam sama z tym problemem, albo nie ma ludzi albo chcą koszmarne pieniądze. Może znacie kogoś sprawdzonego kto by się podjął dokończenia budowy czyli postawienia murów, ścianek działowych i poddasza do więźby dachowej. Chodzi o kogoś solidnego kto nie pije w pracy i robi po prostu dobrze i bez fuszerki. Może pomożecie mi i tym razem :) My jesteśmy też w porządku, mamy kredyt na budowę, jesteśmy więc wypłacalni. Przypominam budowa jest w Warzenku nad jeziorem Tuchomskim. Z góry dziękuję za wszystkie namiary i polecenia.
Karolinko dzięki :) no wiesz kredyt do dyspozycji mam za 2 tyg. i wtedy bym chciała zacząć ewentualnie troszkę później gdybym miała 100% pewność, na kogoś konkretnego mogę ciutkę poczekać i oczywiście za rosądne pieniążki bo śmiać mi się chce z ludzi którzy do mnie dzwonią i krzyczą taką kasę że chyba nie wiedzą co mówią; nie dajmy się zwariować.