Widok
nocny lot czarterowy a świadczenia w hotelu (all inclusiv)
Dziewczyny może ktoś był na wczasach gdzie jest nocny czarter , czyli doba zaczyna się o 14 dnia poprzedniego a my meldować będziemy się w hotelu koło trzeciej czwartej w nocy na następny dzień.
Problem zaczyna się w dniu powrotu wymeldowanie godzina 10 a transfer na lotnisko o godzinie 17 czy w takim wypadku nawet wody nie mogę się napić z baru czy za wszystko muszę płacić . Jak to wygląd może ktoś powie z doświadczenie . Pytam bo jadę z dwójką dzieci więc wolę się wcześniej przygotować
Problem zaczyna się w dniu powrotu wymeldowanie godzina 10 a transfer na lotnisko o godzinie 17 czy w takim wypadku nawet wody nie mogę się napić z baru czy za wszystko muszę płacić . Jak to wygląd może ktoś powie z doświadczenie . Pytam bo jadę z dwójką dzieci więc wolę się wcześniej przygotować
Mam złe wiadomości . Od 10 twoje rzeczy kwitną w holu.
Kwestia hotelu czy je przechowa ,czy nie (zapłacisz za przechowanie)
Wody to się napijesz ,dzieci z łazienki będą korzystać,ale ogólnie
po 10-tej warto "zagospodarować czas " do tej 16 .45.
Ważne jaki to hotel czy w Europie ,czy Afryce i jakie relacje są z obsługą
Kwestia hotelu czy je przechowa ,czy nie (zapłacisz za przechowanie)
Wody to się napijesz ,dzieci z łazienki będą korzystać,ale ogólnie
po 10-tej warto "zagospodarować czas " do tej 16 .45.
Ważne jaki to hotel czy w Europie ,czy Afryce i jakie relacje są z obsługą
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
miałam taką sama sytuację, ale tak jak dziewczyny pisały, wszystko zależy od hotelu. byłam z rainbow z bułgarii w słonecznym brzegu, wymeldowanie do 11.00, transfer o 15, przez te 4 godziny siedzielismy co prawda z bagażami ale przy basenie, zjedliśmy obiad, kawa, napoje do oporu, nie było żadnego problemu:)
to wszystko zależy od hotelu. byliśmy też z Rainbowl Tours na wycieczce ale w turcji.
doba hotelowa kończyła się chyba tez o 10 więc do tej godziny musieliśmy opuscić pokój. bagaże zostawiliśmy na recepcji ale mogliśmy korzysać ze wszystkiego. poleżeliśmy i korzystaliśmy jeszcze z basenu, normalnie zjedliśmy obiad ( nawet pracownicy recepcji nam to zaproponowali bo my nie wiedzieliśmy czy nam się należy czy nie). przekąski i napoje z baru przy basenie tez mieliśmy do dyspozycji. także do 17 czas spędziiśmy jeszcze przyjemnie.
natomiast jak jechaliśmy już autokarem na lotnisko to słyszałam z opowiesci innych ludzi, którzy byli w innych hotelach, że jak o 10 kończyła się doba hotelowa to już nie mogli korzystac z niczego :/
może wejdź na jakies forum turystyczne i poczytaj co piszą o twoim hotelu, lub zapytaj się jak to jest gdy kończy się doba hotelowa.
ja dużo info znalazłam na forum http://www.wakacje.pl
udanych wakacji ci życzę :)
doba hotelowa kończyła się chyba tez o 10 więc do tej godziny musieliśmy opuscić pokój. bagaże zostawiliśmy na recepcji ale mogliśmy korzysać ze wszystkiego. poleżeliśmy i korzystaliśmy jeszcze z basenu, normalnie zjedliśmy obiad ( nawet pracownicy recepcji nam to zaproponowali bo my nie wiedzieliśmy czy nam się należy czy nie). przekąski i napoje z baru przy basenie tez mieliśmy do dyspozycji. także do 17 czas spędziiśmy jeszcze przyjemnie.
natomiast jak jechaliśmy już autokarem na lotnisko to słyszałam z opowiesci innych ludzi, którzy byli w innych hotelach, że jak o 10 kończyła się doba hotelowa to już nie mogli korzystac z niczego :/
może wejdź na jakies forum turystyczne i poczytaj co piszą o twoim hotelu, lub zapytaj się jak to jest gdy kończy się doba hotelowa.
ja dużo info znalazłam na forum http://www.wakacje.pl
udanych wakacji ci życzę :)
raz mieliśmy tak, że musieliśmy zdać pokój, ale ze wszystkiego mogliśmy korzystać natomiast innym razem trzeba już było płacić. Wszystko zależy od biura i hotelu. Nie rzadko hotele korzystają na późnych lotach, sporo ludzi przedłuża sobie dobę hotelową na swój koszt, szczególnie kiedy ma małe dzieci.