Dotarłam wczoraj do nowego lokalu „Prosto z ognia”. Właściciele chyba byli w pizzerii "Bramasole Pizzeria Creperie" w Egiertowie bo jest podobna oprawa muzyczna czyli włoskie szlagiery. Na plus w...
rozwiń
Dotarłam wczoraj do nowego lokalu „Prosto z ognia”. Właściciele chyba byli w pizzerii "Bramasole Pizzeria Creperie" w Egiertowie bo jest podobna oprawa muzyczna czyli włoskie szlagiery. Na plus w lokalu jest czysto, kelnerka jest bardzo miła. Nie ma szału co do pizzy. Ciasto jest cienkie i dobrze wypieczone, ale niewypałem jest sos do pizzy. Zupełnie „bez wyrazu” dlatego potrawa jest mdła. Ogólnie nie używam dużo soli, ale musiałam posolić całą pizzę. Pizza ma chyba 32 cm, można się nią najeść. Bardzo fajnie, że do lokalu co chwilę wchodzili nowi klienci. Jeśli popracujecie nad smakiem to macie szansę się utrzymać.
zobacz wątek