Widok

nowa w Gdyni

Grabówek Temat dostępny też na forum:
Mam 36 lat i dopiero przeprowadzilam sie z wawy tutaj. przeprowadzam sie wlasnie na grabówek. szukam nowych znajomych i przyjaciol z ktorymi mozna na kawke czy piwko wyskoczyc, mam corke 2 latka
megi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć też jesteśmy z Grabówka...i jak w końcu odpuści ta zimna wiosna czemu nie...

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć megi.Co Ciebie sprowadziło nad morze?Mam brata w Wa-wie.
A ja mieszkam w centrum Gdyni.
hej mąż dostał pracę tutaj:) a ponieważ on jest obcokrajowcem to nie jest tak łatwo mu znaleźć wiec trzeba było wyjechać z wawy gdzie obcokrajowców już pełno i konkurencja w zw. z tym spora...
hej zapraszamy jak skończymy remont uf...macie dzieci?
hej zapraszamy do nas jak skończymy remont macie dzieci?
pozdrawiam!!
mój e-mail jakby ktoś chciał megi.p1@wp.pl
pozdrawiam wszystkich i dzięki że się ktoś odezwał!!!
z chęcią się spotkam jak chcesz :) całe dnie siedzę w domu z dzieckiem (8 msc) mieszkam koło akademii morskiej. Jeśli nadal jesteś zainteresowana napisz meila na ediel.loki@gmail.com
lepiej znajdź sobie znajomych poprzez normalne relacje życia codziennego, a nie sztuczne i wymuszone przez internet.. Jeśli nawet jesteś nowa, to prędzej czy później kogoś i tak poznasz..choćby nawet pana ze sklepu, który stoi za ladą:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry