Widok

nowy ŻŁOBEK w GDYNI ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie MAMY:) Mam zamiar otworzyć niedługo przytulne i bezpieczne miejsce gwarantujące najwyższy poziom opieki naszym malutkim i tym najmniejszym skarbom ( od 5 miesięcy do 3 latek) i będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi i sugestie dotyczące wyboru lokalizacji w Gdyni. POZDRAWIAM i z góry dziękuję za wszelkie wskazówki:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja proponuje lokalizację, Dąbrowa, Dąbrówka. tu nie ma nic sensownego a dzieci dużo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam winogrona7!
Dzięki za odpowiedź! A jeżeli mogę spytać ile za m-c opieki i który to żłobek w centrum? po moim wstępnym badaniu rynku wnioskuję, że faktycznie w centrum Gdyni brakuje właściwego miejsca zapewniajacego troskliwą opiekę maluszkom...Może faktycznie tam powstanie moja placówka. Pozdrawiam :)
http://www.przymierzezdzieckiem.pl/oplaty.html to ich stronka, jak dla mnie zdecydowanie za drogo
Chwarzno - wiczlino. Tu brakuje żłobków i prawdziwych przedszkoli (a nie punktów przedszkolnych), a młodych małżeństw multum!!!
Dziękuje bardzo za odpowiedz i zgadzam sie z tym, ze oferta "przymierza z dzieckiem " jest za droga. I to wpisowe w tak wysokiej kwocie!!! Ja skalkulowalam, ze czesne w moim zlobku/przedszkolu wyniesie ok. 800 zł z wyzywieniem. Nadal zwracam sie z gorąca prośba o podawanie sugerowanych lokalizacji, gdzie najbardziej potrzebne jest otwarcie nowego żłobka i przedszkola w Gdyni!!!!! Pozdrawiam wszystkich :)
mnnova, to jest dobra cena :)
czekam na żłobek w centrum :D
Na Witominie by sie przydał taki punkt ;) i by było po drodze mamusia z chwarzna i Wiczlino, które jadą do pracy przez Witomino:)
Ja nadal jestem za Chylonią i Cisową.
najlepiej żeby nianie pracowały za darmo ,a do tego prały sprzątały gotowały ...brak słów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
true!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wyzysk :(

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry