Widok
nowy salon warty odwiedzenia
Jestem młodą osobą,cztery miesiące po ciąży.Przed okresem błogosławionym bardzo dbałam o swój wygląd. W tej chwili nie mogę już poświęcić sobie tyle czasu ile bym chciała, dlatego zdecydowałam się na najlepszą moi zdaniem formę relaksu oraz pielęgnacji swojego ciała jaką są masaże. Jest to cwane rozwiązanie, gdyż nie trzeba się wiele zmęczyć, aby zacząć wracać do swojej formy mowa tu o skutkach ciąży-większy obwód pasa, cellulit, i mało jędrna skóra (pomijając już o jej odżywieniu). W tym salonie można znaleźć bardzo dużo zabiegów, które wspomagają regenerację samej siebie psychicznie jak i fizycznie np.masaż czekoladą niesamowicie odżywia skórę a sam zapach i sposób masażu sprawia niesamowity relaks. Nakładanie masek spalających tkankę tłuszczową i ujędrniające tak zwany masaż body wraping jest niezwykle skuteczny na zmniejszenie obwodu np.w pasie,udach i nie tylko.Również masaż bańką chińską jest niesamowity bo po nim jest mniejszy cellulit a tym samym mniej go widać. Te wszystkie zabiegi można spotkać w salonie Thai Rai. Wszystkie wiemy, że najlepsze efekty są poprzez regularność dlatego raz, dwa razy w tygodniu udaję się do salonu. Efekty naprawdę są -schudłam 12kg.POLECAM
Moja ocena
Thai Rai
kategoria: Masażyści
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6