Thai Rai

Salony masażu Przedłużanie rzęs Paznokcie

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ogromny plus wątek zamknięty W skali od 1 do 6 dla Pana Adama - masazysty moge wystawic 10! Po masazu...
~Agata
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 września 2014

100% satysfakcji wątek zamknięty Juz po sposobie ukłdania ręcznika, wiedziałam, że to profesjonalista. Bardzo...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2014

POLECAM! wątek zamknięty JUZ NIE PIERWSZY RAZ MIALAM DOCZEPIANE RZESY I TROSZKE SIE BALAM ISC Z...
~KAMI
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 maja 2014

Dobry masaż wątek zamknięty Z przyjemnością mogę się podzielić opinią po wizycie w salonie. po masażu od...
~Marta
-

dodano: 9 marca 2014

Masaż rewelacja wątek zamknięty Korzystałam z masażu u Pana Adama i jestem zachwycona. Bylam najczeciej na...
~Joanna
-

dodano: 16 listopada 2013

Miła obsługa, świetne rzęsy. wątek zamknięty Juz kolejny raz korzystam z usług salonu ThaiRai, Wcześniej przedłużanie...
~Marlena
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 lipca 2013

SUPER !!!! wątek zamknięty Jestem po prostu zachwycona !!!! Zaznaczam że to nie moje pierwsze...
~Ania
-

dodano: 23 lipca 2013

Piękny wachlarz wątek zamknięty Cudownie wykonane rzęsy, jeszcze nigdy nie miałam tak starannie wykonanego...
~kinga
-

dodano: 12 lipca 2013

super salon urody wątek zamknięty Polecam wszystkim wykonywanie rzęs oraz makijażu, pani Eliza się bardzo...
~Agata
-

dodano: 3 grudnia 2012

88 - opinia wątek zamknięty przedłużałam ostatnio rzęsy w tym salonie, wszystko pięknie, pani Eliza...
~88
-

dodano: 28 września 2012

manicure wątek zamknięty Skorzystałam z manicure z malowaniem za pośrednictwem zakupów grupowych....
~Magda
-

dodano: 30 sierpnia 2012

Super wątek zamknięty Miła obsługa, fajny wystrój, bardzo czysto, świetnie zrobiony manicure w...
~Gosia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 czerwca 2012

NIEZADOWOLONA wątek zamknięty Kategorycznie odradzam !!!! Absolutnie nie polecam salonu, a dlaczego? jeżeli...
~Magda
-

dodano: 15 maja 2012

Tajski Raj wątek zamknięty Jak najbardziej polecam !! Rzesy trzymaja mi sie super , oczko wygląda...
~Iza
-

dodano: 8 maja 2012

rozczarowana wątek zamknięty Korzystałam z usług salonu Thai Rai w I połowie kwietnia,zachęcona promocyjną...
~niezadowolona klientka
3

dodano: 21 kwietnia 2012

zakupiłam kupon na citeam.pl..... wątek zamknięty Pierwszy raz wykupiłam zniżkę na tego typu portalu. Nie czułam,żebym była...
~Ula
-

dodano: 6 marca 2012

Polecam!! wątek zamknięty Świetna forma relaksu. Byłam na masażu miodem z pilingiem. Polecam...
~Monika
-

dodano: 24 lutego 2012

Duża przyjemność wątek zamknięty Gustownie urządzony salonik ,dobra aura, dają przedsmak wspaniałego relaksu...
~Topaz
-

dodano: 12 stycznia 2012

nowy salon warty odwiedzenia wątek zamknięty Jestem młodą osobą,cztery miesiące po ciąży.Przed okresem błogosławionym...
~Paulina
-

dodano: 19 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry