Widok

rozczarowana

Korzystałam z usług salonu Thai Rai w I połowie kwietnia,zachęcona promocyjną ofertą przedłużania rzęs zamieszczoną na jednym z serwisów zakupów grupowych.Salon ładny,obsługa miła i szybka.Bardzo podobało mi się to,że pani kosmetyczka nie przyklejała pod oczy zwykłych plastrów tylko kolagenowe płatki.Niestety jakość wykonanej usługi mnie zawiodła.Chciałam rzęsy krótsze ale grubsze-Pani zapewniała,że tak też będzie i będą piękne.Niestety efekt był inny niż oczekiwałam...Nie były to moje pierwsze permanentne rzęsy więc oczekiwania miałam jasne.Suma summarum po tygodniu już rzęski zaczęły zwisać i opadać,plątać się i przerzedzać,efekt "smutnego mopsa" na oku był okropny.Dzwoniłam aby umówić się na reklamację,niestety proponowane rozwiązanie odczekania aż wypadną, a ostatecznie dopełnienia za półtora tygodnia nie usatysfakcjonowały mnie a wręcz rozzłościły.Dopłaciłam do tej przyjemności ściągając rzęsy w najbliższym mi salonie.Po prostu nie miałam ochoty chodzić z komicznie zwisającymi rzęsami jeszcze tyle czasu.Takie rzęsy mają być ozdobą a nie szpecić i być powodem zirytowania.
Moja ocena
Thai Rai kategoria: Przedłużanie rzęs
obsługa: 4

oferta: 4

jakość usług: 1

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po pierwsze to salon jest od dawna , tylko lokalizacja jest nowa!!
Po drugie nie zamierzam z Panią dyskutować , bo jest to żałosne co Pani wypisuje!!

Żegnam i życzę trochę pogody ducha w życiu......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Stek bzdur i kłamstw, na które nawet nie mam ochoty i czasu odpisywać, a pani odpowiedź tylko pokazuje rzekome PANI indywidualne podejście do klientki i poziom kultury. Delikatnie to ujmę -nie profesjonalna arogantka. Swoją drogą ciekawe skąd rzekomo setki zadowolonych klientek w podobno świeżo otwartym salonie. Na pewno nikomu nie polecę tego saloniku... Ciekawe jest też kwestia tego co powiedzą portale na stronach, których sprzedaje pani swoje usługi a telefonicznie namawia klientki żeby nie kupowały kuponów tylko płaciły na miejscu? Nie ma nic za darmo moja droga, za reklamę też trzeba zapłacić, oj nie ładnie.
Żegnam panią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani niezadowolona zadzwoniła do nas po 2 tygodniach od założenia rzęs że niby jej się nie podobają i żądała natychmiastowej reklamacji, po pierwsze kto dzwoni po 2 tygodniach od wykonania usługi że została ona źle wykonana? czyżby przez 2 tygodnie rzęsy były ok?? po drugie mimo terminu 2 tygodni od wykonania usługi zgodziliśmy się na dopełnienie rzęs, umówiliśmy na najbliższy wolny termin na który niestety Pani niezadowolona nie raczyła przyjść nie raczyła też odwołać wizyty ani też odebrać telefonu. Kolejna sprawa to każda klientka traktowana jest indywidualnie, każdą klientkę informujemy jakie są grubości i długości rzęs, tak było i w tym wypadku, Pani stwierdziła że zna się na przedłużaniu bo to nie jej pierwsze rzęsy i sama powiedziała że chce mieć najbardziej naturalnie wyglądające rzęsy więc takie zostały założone, skoro Pani znała się na rzęsach trzeba było dokładniej określić swoje wymagania a nie podać naturalnie, dla jednej osoby naturalne rzęsy są krótkie i cienkie dla innej zaś długie i grubsze, Pani założyliśmy cienkie i średniej długości rzęsy, każda klientka po zabiegu ogląda też rzęsy i je ocenia, po zabiegu Pani obejrzała rzęsy i nie miała żadnych obiekcji co do wykonanego zabiegu, a wręcz była zadowolona, dopiero jak wspomniałam po 2 tygodniach coś było nie tak! Jest Pani pierwszą osobą na setki niezadowoloną z usług naszego salonu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry