Widok
rozczarowana
Korzystałam z usług salonu Thai Rai w I połowie kwietnia,zachęcona promocyjną ofertą przedłużania rzęs zamieszczoną na jednym z serwisów zakupów grupowych.Salon ładny,obsługa miła i szybka.Bardzo podobało mi się to,że pani kosmetyczka nie przyklejała pod oczy zwykłych plastrów tylko kolagenowe płatki.Niestety jakość wykonanej usługi mnie zawiodła.Chciałam rzęsy krótsze ale grubsze-Pani zapewniała,że tak też będzie i będą piękne.Niestety efekt był inny niż oczekiwałam...Nie były to moje pierwsze permanentne rzęsy więc oczekiwania miałam jasne.Suma summarum po tygodniu już rzęski zaczęły zwisać i opadać,plątać się i przerzedzać,efekt "smutnego mopsa" na oku był okropny.Dzwoniłam aby umówić się na reklamację,niestety proponowane rozwiązanie odczekania aż wypadną, a ostatecznie dopełnienia za półtora tygodnia nie usatysfakcjonowały mnie a wręcz rozzłościły.Dopłaciłam do tej przyjemności ściągając rzęsy w najbliższym mi salonie.Po prostu nie miałam ochoty chodzić z komicznie zwisającymi rzęsami jeszcze tyle czasu.Takie rzęsy mają być ozdobą a nie szpecić i być powodem zirytowania.
Moja ocena
Thai Rai
kategoria: Przedłużanie rzęs
obsługa: 4
oferta: 4
jakość usług: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.2
* maksymalna ocena 6