Widok

montex shipyard

Ja pracuję od prawie 1 roku i jest ok. Fakt wymagania są duże ale płaca zawsze na czas. Pewnie, że obcinają ... jak ktoś nachlany chodzi po stoczni to obcinają, jak ktoś normalnie tyra to za co mają obciąć. Mi się nie zdarzyło żeby coś obcięli. Jak ktoś robi normalnie to dają zarobić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 15
normalnie tzn po 12 godzin dziennie i przylbicy za dnia nie zdejmiesz? dziekuje bardzo wole 2 zl mniej i robic spokojnie po 12 h i o 15 isc do domu :) tyle samo zarobie za faktycznie przerobione mniej godzin bez mobbingu z umowa o prace i nadgodzinami oraz obiadem :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
Hej kolego!!!Związki załóż!Zupa to jo.Opłaca sie.Yhyyyy.Niemniej zapomniałeś ze przez takich ja ty to i Gdanska na pysk leci.Predzej czy pózniej przyjdziesz i jeszcze poprosisz...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15
szpula wyspawana, gdzie inni siedza faktycznie 12 i mają pól do tego spoiny nadaja sie do rycia na zero ;]
lepiej zrobc swoje i isc do domu, kazdy zadowolony, w porzadnej firmie majster wie ile kto zrobi i na ile go stac wiec jesli zrobisz 40 m spoiny w 12h to dlaczego jutro ma ci uciac za to ze zorbisz 40 z 8 h i pojdziesz do domu a 12 piasne? skoro i tak zarabiasz na firme bo spawasz wiecej niz inni...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czemu ludzie uciekaja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawie rymowanka ... :) Ludzie uciekają bo oszukują, tzn. prawdę mówią ale nie do końca ... a koniec jest długi .....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No bo są fajne warunki i nie ma mobbingu ... :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak dla mnie w porządku atmosfera, kasa na czas i perspektywy rozwoju więc polecam. Panowie do pracy przychodzi się pracować.
Dobra praca-godziwa zapłata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
w kija lecą i nie placą kradna jak wszyscy....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
..banda polskich dywidentów...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mówisz, że atmosfera w porządku? chyba pracujemy w różnych firmach. Mobbing i obcinanie kasy na porządku dziennym, zapomnij o rozwoju tylko czepianie się o wszystko bez powodu. wspólnicy nie dotrzymują umów i kantują gdzie się da i kogo się da.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ale z Ciebie osioł głupi.Za takie bzdury to powinni cię skarżyć.Ja osobiście uważam że nie ma takich drugich.Na nich zawsze można liczyć i mają zdrowe podejście do ludzi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 20
jak tam przerywacz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
Bhp i Pan Strażak to jedno wielkie nieporozumienie.Czepiają się o pracę na wysokości oraz brak kasku, a sami nie reagują na brak oświetlenia na bloku oraz brak zabezpieczonych otworów przed zbiornikiem a strażak powinien mieć ksywę straszak sypie mandatami za lecące iskry jak go widzę to nie chcę mi się przychodzić do pracy bo boję się że mi mandat wypier...i.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty kowal nie zapomnij palnika ze zbiornika
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słabe ... kto to pisał ? Gruby czy Biały ???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Napisał jeden z właścicieli lub jego podnóżek ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Im więcej robicie, tym większą normę sobie wykręcacie i innym. Później wy będziecie musieli robić więcej a słabszym obetną pensję że nie wyrabiają norm. Scigajcie sie dalej, kto więcej...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale masz extra !!! Naprawdę SUPER masz !!! ..................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry