Widok
montex shipyard
Ja pracuję od prawie 1 roku i jest ok. Fakt wymagania są duże ale płaca zawsze na czas. Pewnie, że obcinają ... jak ktoś nachlany chodzi po stoczni to obcinają, jak ktoś normalnie tyra to za co mają obciąć. Mi się nie zdarzyło żeby coś obcięli. Jak ktoś robi normalnie to dają zarobić.
szpula wyspawana, gdzie inni siedza faktycznie 12 i mają pól do tego spoiny nadaja sie do rycia na zero ;]
lepiej zrobc swoje i isc do domu, kazdy zadowolony, w porzadnej firmie majster wie ile kto zrobi i na ile go stac wiec jesli zrobisz 40 m spoiny w 12h to dlaczego jutro ma ci uciac za to ze zorbisz 40 z 8 h i pojdziesz do domu a 12 piasne? skoro i tak zarabiasz na firme bo spawasz wiecej niz inni...
lepiej zrobc swoje i isc do domu, kazdy zadowolony, w porzadnej firmie majster wie ile kto zrobi i na ile go stac wiec jesli zrobisz 40 m spoiny w 12h to dlaczego jutro ma ci uciac za to ze zorbisz 40 z 8 h i pojdziesz do domu a 12 piasne? skoro i tak zarabiasz na firme bo spawasz wiecej niz inni...
Bhp i Pan Strażak to jedno wielkie nieporozumienie.Czepiają się o pracę na wysokości oraz brak kasku, a sami nie reagują na brak oświetlenia na bloku oraz brak zabezpieczonych otworów przed zbiornikiem a strażak powinien mieć ksywę straszak sypie mandatami za lecące iskry jak go widzę to nie chcę mi się przychodzić do pracy bo boję się że mi mandat wypier...i.