Widok

o której chodzicie spać?:)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ja zawsze sobie obiecuję,że wieczorem tyle rzeczy zrobię, że poczytam książkę,że obejrzę to czy tamto, a ledwo wytrzymuję do 22, jak to jest u Was?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nigdy nie kładę się przed 1, bo i tak nie zasnę. Już próbowałam, ale leżę i kręcę się co mnie do szłu doprowadza ;) czasami o 2 np. wczoraj ale staram się jednak o 1 kierować się do wyra. Wstaję o 7.
ja chodze zwykle spac mieszy 1 a 2 :) ale mam ten komfort ze moge pospac przewaznie do 8 :)) ale zdarza sie ze musze wstac o 6 czy 7 ...
o 22 obowiązkowo w łóżku. ale ja to w ogóle mam melodie do spania. potrafiłam się czasem położyć przed tv o 19 i tak spałam (z przesiadką) do rana ;) oczywiście piszę tu o czasie kiedy nie byłam w ciąży. teraz to śpię dużo dłużej...;-)

my chodzimy spać o 22 :-)
22:30-23:30 czasem 24, mala spi ze mna i w nocy tylko smoka jej wkladam tak gdzies od tygodnia zazwyczaj miedzy 5:45 a 7:00 :P jakoś dajemy rade :)
jak Madzia była malutka to zasypiałam razem z nią ok. 20:00 ;) Obiecywałam sobie że jak ją położę to jeszcze przyjdę na TV, ale nigdy nie dawałam rady...
A teraz kładę się o 22-23:00. Wstaję o 6-7:00. Byłoby nieźle gdybym nie musiała do Madzi wstawać 6-8 razy w nocy, grrrr :-/
Spać chodzę 22:30-23:00. Wstaję 5:40. I tak w piątek, świątek i niedzielę ;) Sporadycznie, w weekend córka da mi pospać do 6:30-7:00!!
koło 23 a wstaję o 5 do pracy i mam 1 pobudkę na karmienie w nocy :) miodzio! czekam weekendu!
24.00-1.00 tAK ZAZWYCZAJ
24.30 - 1.00 wstaje w nocy do młodej bo domaga sie spania z nami a wstaje 5.30 do pracy - wiec szału nie ma :)
1-2, wstaję do pracy o 6.
Ja chodzę spać ok 22-23 - dłużej nie wytrzymuję :( A wstaję między 6.30 a 8.00 - zależy ile mała da mi pospać. W nocy wstaję zazwyczaj raz do małej.
ja niestety po polnocy ,czasem o 1 jak leci jakis horror :) wstaje roznie ,ostatnio 9:30 bo tak liwka wstaje.ale czasem juz od 7 nie spie bo maz jak wychodzi o 6 to jak tornado i mnie budzi.
ale fajnie ze przeczytalam ten watek:) myslalam ze tylko ja wstaje o 6 rano hehe, od razu mi lepiej. Klade sie 23-24
ja chodzę spać pomiędzy 23-24, dzieci wstają ok 6.00 córeczka w nocy ma ze 2-3 pobudki nie wiadomo po co .... ;-) bywało lepiej ;-)
22-23 tak mniej więcej. Mamy rytuał kładziemy najpierw młodszą około 18.30, potem starszego przed 20, choć on to sie troche buntuje i czasem jest problem ale staramy się mieć możliwość obejrzenia sobie wieczorem filmu jakiegoś relaksik popcorn;) to potem po filmie jakieś prasowanko czy coś drobnego i spanie:)
wstaję jak sie mała obudzi około 8. Mąż ze starszym wychodzi koło6.30, czasami wstaję z nimi żeby sobie spokojnie zjeść śniadanko i kawkę wypić zanim mała wstanie.
Około 24.
zawsze sobie obiecuje że pójdę wcześniej spać a schodzi mi do 23-24 :/ a rano muszę wstać ehhh . Nie mogę się zmusić by pójść spać wcześniej, nawet jak się położe to tylko się w tym łóżku kotłuje a i tak nie zasne!
My chodzimy spać około 00:30, wstajemy przed 7. W nocy dwie pobudki na mleko, ale zazwyczaj wstaje mój mąż. Mąż w skm dosypia ;)
ok 24, wstajemy o 7 :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry