Widok
obwodnica
obwodnica to kpina nawet karetki na sygnale muszą jechać w gigantycznym korku gdzie są władze Trujmiasta a policja się schowała jak są potrzebni to ich nigdy nie ma ; a oznakowanie to następna podwójna żenada i tu nigdy nie ma winnych a tu chodzi o ludzkie zdrowie a nawet życie wszyscy są ślepi .
więcej
więcej
Remont można przeżyć
Problemem jest chaos informacyjny i niekompetencja. Skonfrontuj sobie chociażby komunikat gddkia vs rzeczywistość: całkowite rozjechanie stanu faktycznego z komunikowanym. Do tego sama organizajca objazdów bez konsultacji z miastem wprowadzająca jeszcze więcej chaosu. Plus twierdzenia że wszystko o czasie, mimo opóźnień.
Nie ma tu pretensji że jest remont a jak jest przeprowadzony. Ja wiem że u niektórych weszło za mocno myślenie że łaskawy pan Kaczyński rzucił monety a pospólstwo się cieszy. Właśnie dam fakt że jest to z oublicznych pieniędzy powoduje jeszcze większą złość...
Nie ma tu pretensji że jest remont a jak jest przeprowadzony. Ja wiem że u niektórych weszło za mocno myślenie że łaskawy pan Kaczyński rzucił monety a pospólstwo się cieszy. Właśnie dam fakt że jest to z oublicznych pieniędzy powoduje jeszcze większą złość...
korytarz życia
Gdyby każdy w korku poprawnie tworzył korytarz życia to karetki czy straż nie miałyby problemu, żeby przejechać przez korek. Jak zwykle wszyscy winni wszystkiemu tylko nie kierowcy. Jak patrzę jak ludzie jeżdża po obwodnicy to 90 % do ponownego kursu na prawko. Na egzaminie powinna być obowiązkowo trasa po drodze ekspresowej!!!