Widok

(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Alee świrujesz, nic nie zostało zamkniete a prokuratury to wy się sami boicie. Dobrze zdajecie sobie sprawe że to co tu odstawiacie nie jest do końca legalne a VIN odkrył i naświetlił wasze nikczemne plany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kończę z udowadnianiem prawdy. Każdy kto prześledzi wątek sam wywnioskuje co jest prawdą a co nie a skoro da się namówić na spotkanie z tymi oszustami to znaczy że jest na tyle głupi aby posiadać ten odkurzacz. Jeżeli udało mi się uchronić choć jedną osobę to już sukces, resztę zostawiam zdrowemu rozsądkowi potencjalnych kupujących.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Witam. Ja wierzę osobom piszącym pozytywnie o Robocleanie, bo sam mam o nim bardzo dobrą opinię. Świetnie sprząta, ma wiele końcówek, ma fajne dodatkowe funkcje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Roboclean jest bardzo skuteczny. Nie muszę teraz trzepać dywanów, co było uciążliwe. Wyciąga z nich wszystkie zabrudzenia. O wiele łatwiej też mi się je pierze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zawsze po odkurzaniu odkurzaczem na meblach osiadał kurz. Od kiedy mam Roboclena pojawia się on na nich dopiero po trzech dniach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również. Z Robocleana jestem bardzo zadowolona. Polecam go każdemu, kto lubi porządek i chce mieć w domu czyste powietrze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

To czuć po zapachu. Ze zwykłego odkurzacza zawsze wylatywał smród, a z Robocleana powietrze wychodzi bezwonne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Jacek - ocena (3 odpowiedzi)

Szkoła nie warta czasu i nakładu finansowego. Totalny brak kontaktu z wychowawcą i dyrekcją...

NS - opinia (3 odpowiedzi)

This doctor was indicated by another Dermatologist to perform a biopsy. Unfortunately, he was the...

Czesław - ocena (3 odpowiedzi)

Wypożyczalnia zlikwidowana, został tylko baner.

do góry