Widok

(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70
Hejterku, uważasz, że tę nagrodę i certyfikat 99,993% skuteczności też zapłacili?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejterku, a u którego Przedstawiciela byłeś w domu i widziałeś, że ma zwykły odkurzacz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hejterze, ile dostajesz od Zelmera?;) Reklama reklamą, ale należy samemu spradzić, jak Roboclean jest skuteczny. Wtedy żadna reklama nie jest potrzebna.
Kupują ludzie, którzy widzieli na prezentacji i potem podczas użytkowania, że Roboclean jest skuteczny. Tyle na ten temat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A po czym widzisz, po zdjęciach?...
Dokładnie jak u mnie. Wyciągnął wszystkie włosy po psie, których nie wyciągnął żaden inny odkurzacz, a miałam ich sporo z górnej półki. Teraz dywan wygląda bardzo świeżo.
Oh, te upały. Tak, też to robie. Działa :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałem Powermeda, ale sprezentowałem mamie i kupiłem Robocleana.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem dzisiaj w Saturnie i nie widziałem nic, co mogłoby dorównać Robocleanowi. Chyba go zamówię.
Znajoma wzięła, spodobał się jej, ale oddała bo kilka dni póxniej zmieniła się bardzo ich sytuacja finansowa, więc bez problemów mozna oddać.
Super!!!!!!! odkurzacz rewelacyjnie śmiga po dywanach i podłogach, materace trzepie bez zarzutu. Jedyna wada to olejki zapachowe do aroamtyzacji powietrza musza być firmowe takie do odkurzaczy wodnych nie takie zwykłe ze sklepu.
ale za to jak działają w domu jest zapach jak w lesie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i nic dodać nic ująć :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem na urlopie w ośrodku, który reklamuje się jako przyjazny dla alregików. Okazało się, że sprzątają w nim Robocleanem.
Ooo, super sprawa. No bo jak, zabrać robocleana na wczasy?
Do samochodu się zmieści :) W końcu nie jest duży ;)
zupełnie cie nie rozumiem przecież można sobie ten odkurzacz przetestować przez 14 dni( nowe przepisy od tego roku) i jeśli nie będziesz zadowolony to poprostu go zwracasz, trzeba tylko pamiętać żeby się nie spóźnić i nie przekroczyć 14 dni, dlaczego piszesz płacz i zgrzytanie zęsbów? jaka walka o zwrot? poprostu oddajesz odkurzacz , nie płacisz i tyle, jeśli kupiłeś na raty to wyślij rezygnacje też do banku, przez 2 tygodnie to chyba każdy zdąży sparwdzić odkurzacz który kupił i zrobić jak napisałeś - wnikliwą analize podobnego sprzętu w sklepach, nie ma potrzeby bić piany , nie ma o co
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dziwie się tym, którzy ten sprzęt kupują za kolosalne pieniądzę. Odkkurzacz, owszem bardzo dobry ale nie za prawie 6tyś!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
dlaczego nie za 6tyś, a co w tym złego? na jakiej podstawie oceniasz że nie jest wart 6tyś ? bardzo dobry ale nie za 6tyś to za ile ? za 1tyś?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie sprzedajesz ten odkurzacz jak ci co tu te pochlebstwa walą co nie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Grażyna - ocena (3 odpowiedzi)

Z firmą Hakon współpracujemy od około dwóch lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Współpraca...

Karolina - ocena (3 odpowiedzi)

Hej , dokonałam dzisiaj zakupu spodni narciarskich w sklepie. Bardzo jestem zadowolona z zakupu ,...

Monica - ocena (3 odpowiedzi)

It was very good

do góry