Widok

odradzam

Posyłałam tam dziecko na opieke godzinową przez miesiąc i za każdym razem kiedy dziecko tam było nie spała w nocy, budziła sie z krzykiem itp, a nie jest nerwowa zostawała już w innych żłobkach. Opiekunki wydaja sie ze nie maja pojęcia o opiece nad dziećmi, w dodatku brudno tam, dziecko odbierałam nie przewinięte przez kilka godzin. Żenada!!!!!!!!
Moja ocena
Magiczna Przystań kategoria: Opieka nad dziećmi
obsługa: 1

oferta: 2

jakość usług: 1

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje dziecko chodzi tam od pół roku i jest szczęśliwe nie chce z tamtąd wogóle wychodzić.Kiedy go odbieram zawsze jest przewniety nigdy nie zdarzyłoby się żeby było nie przewinięte ,a jak wyszła grubsza sprawa gdzie było ubranko brudne jedna z pań z grupy nawet sprała żeby nie zostały jakieś plamy.Ja i moje dziecko jesteśmy zachwyceni z tego żłobka.Może tak było za starych właścicieli ale nie teraz P.Piórkowska dba żeby te dzieci były szczęśliwe i ich rodzice.
Serdecznie polecam z całego serca ten żłobek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie wiem jak jest teraz kiedy jest nowa właścicielka ale co to za różnica skoro wychowawczynie zostały te same. Nie polecam tego miejsca nikomu!! jest tyle innych fantastycznych żłobków w okolicy że ten śmiało można omijać z dala. Rozumiem ze niektórzy chwalą sobie
to miejsce ale ja nie mogłabym, po tym co tam przeżywało moje dziecko
Moje dziecko uczęszcza tam do żłobka, i osobiście jestem zadowolona!! panie miłe, konkretne. Maluszek zadbany i wypielęgnowany. Owszem dziecko tez mi się budzi w nocy i płacze ale to chyba kwestia psychiki i tego, że dziecko zmieniło otoczenie a nie wina opiekunek. Myślę, że negatywna opinia jest nieco krzywdząca!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
no kwestia psychiki to na pewno, ale zachowanie dziecka skądś sie bierze. Córka zostawała w innych placówkach i nie było problemu. A kiedy chodziła do magicznej przystani to już na sam widok miejsca płakała a jka widziała wychowawczynie to na prawdę było ciężko. Nawet, gdy po nia przychodziłam to czekając na dole aż pani ją przyniesie słychać było płacz. NIkt mi nie wmówi że to wina psychiki dziecka a panie tam sprawiały wrażenie nie zbyt rozgarniętych. Nie zmienię zdania i odradzam wszystkim to miejsce!
Jeżeli była Pani w róznych,lub innych przedszkolach jak to zostało okreslone,i było dobrze to dlaczego Pani nie zostawił tam dzieka
Ponieważ magiczna pzrystan jest najblizej mojego miejsca zamieszkania dlatego chcialam sprobowac tam je oddac pod jak myslalam profesjonalna opieke
hmmm to chyba jednak jest kwestia psychiki dzicka, skoro inne dziciaki nie płaczą tylko chichrają sie tam cały dzień to chyba jest OK!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no nie wiem, najważniejsze że chodzi do państwowego żłobka wkońcu sie doczekałam miejsca i teraz jest super fachowa opieka i świetne panie polecam! A ta magiczna przystan odradzam bo tym jak spotkałam sie z niekompetencją pań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry