Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
odradzam wątek zamknięty Posyłałam tam dziecko na opieke godzinową przez miesiąc i za każdym razem...
~Ania
8

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 listopada 2011

Żłobek GODNY POLECENIA wątek zamknięty Magiczna Przystań to miłe, przyjazne miejsce, gdzie moja córcia rano biegnie...
~SZCZĘSLIWA MAMA
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 czerwca 2012

Szczerze polecam! wątek zamknięty Mój synek chodzi do tej placówki odkąd skończył 1,5 roku. Najpierw byliśmy w...
~MAŁGORZATA
1

dodano: 20 listopada 2011

polecam wątek zamknięty dziecko zadowolone, od czasu zmiany właściciela i opiekunek nie mamy zastrzezen
~rodzice Jasia
-

dodano: 2 maja 2012

monitoring wątek zamknięty Czy ktoś wie czy w Magicznej Przystani można zobaczyć w internecie z kamer...
~kasik
4

dodano: 24 lutego 2012

gorąco polecam wątek zamknięty mój synek jest w tym żłobku już od roku i z czystym sumieniem polecam go...
~katarzyna pułaska
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 listopada 2011

zachęcam wszystkich rodziców wątek zamknięty Od pewnego czasu moja córka przebywa w Magicznej Przystani.Ale na moje...
~Hanka
2

dodano: 21 listopada 2011

polecam wszystkim rodzicą wątek zamknięty Z bólem serca musiałam zrezygnować z Magicznej Przystani ponieważ zostałam...
~rodzice
-

dodano: 8 listopada 2011

katastrofa wątek zamknięty wyslalam moje 3 corki na okres probny i DZIEKI bogu zorientowalam sie co sie...
~Dami
19

dodano: 12 grudnia 2010

Ostrzegam rodziców ! wątek zamknięty Witam Szczerze ostrzegam rodziców przed tym przedszkolem/żłobkiem. Obecnie...
~Lucy
1

dodano: 30 sierpnia 2011

bardzo miłe miejsce i sympatyczne panie opiekunki :) wątek zamknięty Od ponad miesiąca korzystamy z synkiem z opieki w Magicznej Przystani. Panie...
~Beata
2

dodano: 29 sierpnia 2009

Super punkt! wątek zamknięty Córka chodzi do tego przedszkola od kilku miesięcy. Bardzo fajna kadra,...
~MAłgorzata
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 lutego 2010

POLECAM wątek zamknięty Fajna placówka, miłe, młode opiekunki, zostawiłam córeczkę na dwie godziny,...
~Patrycja
1

dodano: 21 sierpnia 2009

Polecam wątek zamknięty Naprawdę polecam, panie opiekunki młody wiek nadrabiają energią,...
~Gabriela
1

dodano: 25 sierpnia 2009

Magiczna jest ok. wątek zamknięty Bardzo fajnie miejsce, godne polecenia. Panie przedszkolanki z szacunkiem...
~Kasia
1

dodano: 26 sierpnia 2009

rewelacja wątek zamknięty Jestem zadowolona, moja córka tym bardziej. Placówka dobrze wyposażona,...
~mama
1

dodano: 28 sierpnia 2009

Polecam wszystkim wątek zamknięty Witam, Korzystałem z usług tego przedszkola kilkakrotnie zostawiałem pociechę...
~areksk
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2009

jest ok !!! wątek zamknięty korzystałem kilka razy, teraz moje dziecko chodzi tam regularnie codziennie,...
~tom
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
61

18

wątków

do góry