Widok
odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kompletny brak profesjonalizmu, odebrałam suknie po tak zwanych "poprawkach", zostały one wykonane w skandaliczny sposób, niechlujnie,wiszące nitki, przedziwne fastrygi. Wszystko wyglądało tak, jakby szanowna Pani krawcowa zabrała się do tego na 5 min. przed moim przyjściem (...) Okropny klimat, obsługa robi się niemiła z Panią właścicielką na czele, gdy zgłosi się jakąkolwiek wątpliwość dotyczącą tego jak suknia leży. Biust wychodzi bokiem, nie szkodzi, usłyszałam, że tak będzie seksowniej... Talia wypada na żebrach, również nie szkodzi! Podsumowując, Panie z salonu najchętniej ograniczyłyby się do skrócenia sukni, jakakolwiek usługa wychodząca po za wyżej wymienioną, jest wykonywana niechętnie, o jej jakości nie wspominając. W przed dzień własnego ślubu,z igłą i nitką w ręku sama poprawiałam moją kreację. Tak zwane doradztwo, moim zdaniem nie istnieje, w tym miejscu nikomu nie zależy na odpowiednim dobraniu sukienki do figury klientki. Drogie przyszłe Panny młode, odradzam korzystania z usług tego salonu!!!!!
Moja ocena
Celebrity Bridal
kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: 1
oferta: 5
jakość asortymentu: 4
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.5
* maksymalna ocena 6