Widok
odradzam wszystkim!!!
Wszystkim serdecznie odradzam korzystania z usług tego weterynarza, szczególnie osobom z małymi zwierzętami typu świnki morskie. Wizytę rozpoczęłam od długiego poszukiwania miejsca, bowiem Pani nie poinformowała mnie że jej "klinika" znajduje się na terenie ogródków działkowych, a długie spacery z gryzoniami stresują je. Wchodząc do gabinetu nie czułam czystości a raczej woń tytoniu. Przyszłam z dwiema świnkami. jedna z nich miała poważny uraz oka. Chciałam skorzystać też przy okazji z obcięcia paznokci obu maluszkom bo sama boję się to robić by nie uszkodzić delikatnej łapki. Pani zbadała oko, postawiła diagnozę i przypisała leki- to było ok. ale obcinając paznokci uszkodziła jeden z nich twierdząc że nic się nie stało. Przeraziło mnie to bo nie tego oczekiwałam!grozi to poważnej infekcji lub grzybicy. Nie czułam od niej empatii ani zaangażowania, a to zdaje się że jest to niezbędne zwłaszcza przy tak delikatnych istotach. Nie zrobiła wywiadu. Sama nawiązałam do życia moich świnek i ich rozwoju- Pani stwierdziła że za bardzo o nie dbam- dlatego chorują (przegięcie!!!). skasowała 30 zł i zaplanowała kolejna wizytę. Na 100% nie pójdę bo boję się że znowu zrobi krzywdę moimPupilkom
Moja ocena
Gabinet Weterynaryjny
kategoria: Weterynarze
obsługa: 2
oferta: -
jakość usług: 4
podejście do zwierząt: -
pomoc merytoryczna: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6