Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Gorąco polecam usługi Pani Ewy. Doceniam doświadczenie, rzeczowość oraz to,...
~Osik
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 października 2013

polecam szczerze! wątek zamknięty Leczę u pani Ewy trzy psiaki.Pani Ewa uratowala moja sunie spad lap...
~zaneta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 grudnia 2012

nie polecam wątek zamknięty ta pani umie tylko szczepienia robic na czym innym sie nie zna, kazde zwierze...
~anonim
3

dodano: 16 lipca 2011

odradzam wszystkim!!! wątek zamknięty Wszystkim serdecznie odradzam korzystania z usług tego weterynarza,...
~ania
1

dodano: 3 kwietnia 2012

super wątek zamknięty Kilka dni temu odebrałam psiaka z hotelu u pani Ewy, i super. Piesek mieszkał...
~Anna
-

dodano: 18 lipca 2012

gorąco polecam wątek zamknięty Pani Ewa Jasińska wyleczyła mojego psa, cierpiącego na bardzo rzadko...
~Anna Kamińska
-

dodano: 18 lipca 2012

polecam szczerze wątek zamknięty Ewe Jasinska polecamy pod kazdym wzgledem, od lat leczy/szczepi nasze koty i...
~Z.Jemieluch
-

dodano: 13 lipca 2012

Troskliwy lekarz wątek zamknięty Z usług lekarskich pani Ewy korzystam już dobrych parę lat. Jako...
~Olga Tulejko
-

dodano: 25 czerwca 2012

Lekarz weterynarii godny zaufania wątek zamknięty Chciałabym polecić wszystkim Lecznicę dla zwierząt Pani Ewy Jasińskiej....
~KzL
-

dodano: 22 maja 2012

wspaniałe podejście do zwierząt wątek zamknięty Pani Dr ma niesamowite podejście do zwierząt i można w stu procentach polegać...
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 stycznia 2011

Fenomenalny lekarz wątek zamknięty Życzliwa, lubi zwierzęta z wzajemnością, nie naciąga na niepotrzebne...
~Kamila
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry