Widok

okręg nr 15

Polityka Temat dostępny też na forum:
co sądzicie o radnych i kto to jest pan Winogrocki bo pana Nawrockiego "groszka" trochę znam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli Tok FM, reżimowa stacja, jest dla kogoś oknem na Polskę i Świat to gratuluje "szerokich" horyzontów. Przypomnę tyko , że właśnie Tok FM nie zaprosiła na debatę, zarówno w Gdyni, jak i w Gdańsku, Lublinie wszystkich kandydatów , a tylko tych, którzy są z jedynie słusznych partii politycznych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
można zdziałać patrz na działania sołtysa z kieleńskiej huty "Razem z wójtem można jeszcze więcej"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Co do żółtych barierek to faktycznie trochę przesadziłem, przeczytałem wcześniej na wątku MK sugestie na temat tego, że ktoś zarobił na tych barierkach i dlatego skierowałem to pytanie do MK, bo z tego co pamiętam to koledzy z jej komitetu wtedy byli przy władzy i powinni coś wiedzieć. Ja swojego czasu na jednym z zebrań poddałem w wątpliwość część z tych barierek (bo oczywiście nie wszystkie, nie neguje stawiania ich tam gdzie ma to sens) i nawet spotkałem się ze zrozumieniem ale było już dawno po zatwierdzeniu projektu więc można było sobie tylko pogadać. Natomiast źle sformułowałem zdanie, przyznaję, że nic nie wiem o żadnym przekręcie i nie takie miałem intencje pisząc to, a jedynie wskazanie na niegospodarność, bo dla mnie barierki za którymi jest metrowy pas trawy, a potem następne ogrodzenie są bez sensu. Że droga wojewódzka to wiem, ale wiem też lokalne władze uczestniczą merytorycznie w takich inwestycjach (zwłaszcza projekcie) co jak pamiętam z zebrania same potwierdzały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z ciekawości sprawdziłem jakie były ostateczne wyniki wyborów na Radnego z naszego okręgu 15, 88 osób na Winogrodzkiego, ok 230 (nie pamiętam dokładnie) na Nawrockiego. Frekwencja około 58%.
De facto Nawrocki reprezentuje mniej jak połowę mieszkańców naszego okręgu. Zastanawia mnie, dlaczego tak mało ludzi dało żółtą kartkę Nawrockiemu za jego "ekscesy" w sprawie dyskontu (przedkładał interes własny nad interes mieszkańców).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (23 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry