Widok
A ja się z tym nie zgodzę...Pan który badał i dobierał w Vision M okulary nie był nawet okulistą :/ a ,że poszedł sam i były to Jego pierwsze okulary dał sobie wcisnąć drogie i ciężkie :/ wścieka się jak je nosi ,bo wbijają się w nos i długo zostają ślady! A te promocje to też taki pic na wodę...ceny jakie tam mają są straszne więc robią co chwilę promocje,a jak zobaczyłam jakie są okulary dodatkowe w tej promocji 2za1 to bardzo szybko stamtąd wyszłam. Ja swoje kupowałam w "osiedlowym" i byłam bardzo zadowolona. Znalazłam tanie i dobrze..długo mi służą...

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
Potwierdzam, że mniejsze zakłady są lepsze. Ja noszę okulary od lat. Jestem wierna jednemu zakładowi - Hilary w Gdańsku koło hali targowej. Ceny konkurencyjne, bardzo duży wbór zarówno szkieł jak i oprawek (dobrych firm, nie no name). Pracownicy mają kierunkowe wykształcenie. Na miejscu jest też lekarz okulista. Ja szczerze polecam. W Vision Express byłam tylko raz z ciekawości. Okulary przy wycenie wyszły trochę drożej niż w moim zaprzyjaźnionym zakładzie, a jakość oprawek była gorsza.
też odradzam vision express - 2 pary okularów miałam od nich i nie były one dobrej jakości a jak juz coś się stało to z łaską coś naprawili- pomimo tego że opłaciłam ubezpieczenie.
polecam natomiast salon rd exclusive w pruszczu miałam od nich swoje pierwsze okulary i obecne czyli ostatnie i jakość świetna ;-)
polecam natomiast salon rd exclusive w pruszczu miałam od nich swoje pierwsze okulary i obecne czyli ostatnie i jakość świetna ;-)
ja akurat chwalę sobie vision, mam już 3 parę od nich, mają nawet ubezpieczenie na wypadek pogryzienia przez psa, co już przerabiałam i bez problemu mi wymienili. Po gwarancji też naprawiają ramki, często chodzę, żeby mi podregulowali oprawki, bo się wykrzywiają (jedno szkło mam grubsze, cięższe).
Obsługa jest bardzo miła i zawsze byłam badana przez lekarza, żeby upewnić się, że recepta na okulary jest wypisana poprawnie.
[/url]
[/url]
Obsługa jest bardzo miła i zawsze byłam badana przez lekarza, żeby upewnić się, że recepta na okulary jest wypisana poprawnie.

zawsze i wszedzie polecac bede Salony optyczne Lewandowski w Gdyni. Sa dwa sklepy na ul. Starowiejskiej. Polecam, spory wybor, profesjonalni sprzedawcy ktorzy znaja sie na okularach, na dopasowaniu do twarzy. Ceny sa wg mnie przyzwoite, bo jakos okularow doskonala, do tego praktycznie dozywotni darmowy serwis na okularach zakupionych u nich w salonie. Polecam.
a ja sobie chwale Fielmana, ba przystepne ceny, miła obsługę, a oprawki i ja i mąż nosimy juz prawie 3 lata i zupelnie nic sie z nimi nie dzieje
mało tego, jesli Ci nie będzie cos pasowac to zawsze w przeciagu miesiaca mozesz zwrocic i oddaja cała kase :) z reszta nawet list przysylaja o tym :)
VISION ma kosmiczne ceny.
mało tego, jesli Ci nie będzie cos pasowac to zawsze w przeciagu miesiaca mozesz zwrocic i oddaja cała kase :) z reszta nawet list przysylaja o tym :)
VISION ma kosmiczne ceny.
ja nie polecam vision, oprawki mają słabe. i jak ktoś ma duużą wadę = grube szkła, to mają słabe wykonanie.
nie polecam też fielmana, bo okulary się krzywią nawet od leżenia w futerale.
na co dzień noszę soczewki, więc okulary noszę baaardzo sporadycznie.
ja osobiście polecam Hilarego, optyka koło ratusza na korzennej i optyka na kowalskiej. a w takich mniejszych również mozna spotkać oprawki w przystępnej cenie. wystarczy tylko powiedzieć.
w małych zakłądach zazwyczaj pracują optycy/optometryści, i na pewno prawidłowo dobiorą Ci oprawki.
nie polecam też fielmana, bo okulary się krzywią nawet od leżenia w futerale.
na co dzień noszę soczewki, więc okulary noszę baaardzo sporadycznie.
ja osobiście polecam Hilarego, optyka koło ratusza na korzennej i optyka na kowalskiej. a w takich mniejszych również mozna spotkać oprawki w przystępnej cenie. wystarczy tylko powiedzieć.
w małych zakłądach zazwyczaj pracują optycy/optometryści, i na pewno prawidłowo dobiorą Ci oprawki.
Wiem, że autor posta już dawno kupił swoje okulary, ale jakby ktoś po raz pierwszy kupuje swoje okulary polecam serwis Praktyczne porady dobrego optyka