Widok
opinia o punkcie Kołobrzeska (ALFA)
Zdecydowałam sie na wystawienie opinii dla tego punktu, gdyż jestem coraz bardziej niezadowolona z obsługi. Lubiłam przychodzić tutaj na kawę i dobre ciastko, lubię Państwa chleby i bułeczki. Niestety kilka razy otrzymałam zimną i niesmaczną kawę (rzekomo jest popsuty ekspres!). Poza tym bulwersuje mnie, że naczynia, w których podaje się napoje, leżą w zlewozmywaku przy półkach z pieczywem i raczej nie zachęcają do spozywania w nich kawy czy herbaty, gdyz są niedomyte. Kiedyś ten dobry chleb był sprzedawany na kromki, a od pewnego czasu "mało uprzejme" Panie odkrajają kawalek i dopiero wtedy nieporadnie kroją go w poprzek (myślę o tych droższych gatunkach chleba). Obecna obsługa naprawdę źle wplywa na wizerunek Państwa Firmy. Poprzedni skład pracowników (tj. z okresu bezposrednio po otwarciu i chyba do września ub. roku) był rewelacyjny-Panie zawsze uprzejmie i chętnie obslugiwały klientów, poza tym świetnie doradzaly jakiego pieczywa skosztować, jakie ciasto kupić. Bardzo polubilam ten punkt, licząc że będzie świetną konkurencją dla Sowy. Ostatnio coraz częściej wychodzę stąd niezadowolona, rezygnuję z zakupu pieczywa. Przestalam też pić na miejscu kawę, do ktorej brałam ciasto.
Moja ocena
obsługa: 2
oferta: 5
jakość asortymentu: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 3
4.0
* maksymalna ocena 6
89.71.10* czyli mariusz/jowita/ela. Pozwolę sobie zacytować za Wikipedią " Rozdwojenie jaźni: Zaburzenie dysocjacyjne tożsamości (osobowość mnoga, osobowość naprzemienna, osobowość wieloraka, rozdwojenie osobowości, rozdwojenie jaźni, ang. multiple personality, dissociative identity disorder, DID) zaburzenie dysocjacyjne, polegające na występowaniu przynajmniej dwóch osobowości u jednej osoby. Zazwyczaj poszczególne osobowości nie wiedzą o istnieniu pozostałych."
Możliwe że chodzi również o obojniactwo ;-) Ale kto tam w dzisiejszych czasach wie :-)
Możliwe że chodzi również o obojniactwo ;-) Ale kto tam w dzisiejszych czasach wie :-)