Widok

orgasm control wipes

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ?
- Czy to naprawdę wydłuża wytrysk jeśli tak ile wam przedłużyło ?
- Na jakie miejsca tym pryskać ?
- Ile tego pryskać ?
- Czy podczas seksu oralnego będzie moja wybranka będzie czuć specyfik ?
- Na ile stosunków +/- starcza buteleczka ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aktualnie używam takiego sprayu ale jest to spray Orgasm control. Z tym co tutaj piszesz nie miałem do czynienia ale opisze ten co mam:

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ?

Przetestowałem ich kilka ale orgasm control jest najlepszy.

- Czy to naprawdę wydłuża wytrysk jeśli tak ile wam przedłużyło ?

z około 3 minut na nawet 30.

- Na jakie miejsca tym pryskać ?

Ja psikam całego ale bardziej główke.

- Ile tego pryskać ?

2-3

- Czy podczas seksu oralnego będzie moja wybranka będzie czuć specyfik ?

Jeśli od razu się weźmie to tak. Ale jesli poczekacie te kilkanaście minut to nie powinna. Może ewentualnie być niewielki posmak i mrowienie ale to tak jak pisze jak za wcześnie zacznie ssać.

- Na ile stosunków +/- starcza buteleczka ?

Kilka miesięcy spokojnie. Jeset wydajny.

A masz może porównanie z chusteczkami? Sam aktualnie mam chusteczki i zastanawiam się nad zamówieniem sobie sprayu bo chusteczki wychodzą trochę drogo jak się ich używa codziennie albo co drugi dzień. Czy jednak substancja w sprayu nie jest zbyt słaba?

Masturbacja przed pomaga ale ten drugi stosunek nie jest już tak przyjemny jak ten pierwszy tak wiec wolałbym nie. Niby prezerwatywy trochę pomagają ale nie jest tak przyjemnie jak bez, poza tym moja dziewczyna obecnie bierze tabletki, Te chusteczki to coś takiego jak spray? Kiedyś miałem ale średnio działał.

Inne tematy z forum Zdrowie

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

rehabilitacja NFZ (19 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

do góry