Widok
p. Ewa
Salon wybierałam pieczołowicie, za to do p. Ewy trafiłam przypadkowo. Jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o usługi fryzjerskie i niestety zazwyczaj nie zadowolona z efektów. Tym razem było inaczej. Od progu proponowano mi "coś do picia", szybko przyjęto do mycia, p. Ewa zapytała o moje życzenia na nowy rok i zabrała się do pracy. Cięła precyzyjnie, nieśpiesznie i ( co okazało się przy następnym-domowym myciu głowy) doskonale! Fryzura była lekkim tunningim tego z czym przyszłam, ale to świetne cięcie sprawiło, że włosy same się układają. Na koniec poradziła mi także, kilka sposobów na inne uczesanie tego co stworzyła:)
Sam salon poprawny, przyjemna muzyczka, imponująca kolekcja pucharów i nagród;) Zaskoczyło mnie jak przy takim natężeniu klientów utrzymują spokojną chillout'owa atmosferkę. Zdecydowanie polecam, bo to fajne miejsce bez snobistycznego zadęcia. Za strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam 80 zł.
Na pewno wrócę... i to bez lęku,że mi coś wywiną na głowie;)
Sam salon poprawny, przyjemna muzyczka, imponująca kolekcja pucharów i nagród;) Zaskoczyło mnie jak przy takim natężeniu klientów utrzymują spokojną chillout'owa atmosferkę. Zdecydowanie polecam, bo to fajne miejsce bez snobistycznego zadęcia. Za strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam 80 zł.
Na pewno wrócę... i to bez lęku,że mi coś wywiną na głowie;)
Moja ocena
Dariusz Degowski
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6