Widok
palac opatow
witam,
Planuje wesele na 40 osob w restauracji w Palacu Opatow w Oliwie. Mam dylemat bo spotkalam sie z bardzo sprzecznymi opiniamii. Jedni mowia, ze super inni ze beznadzieja. Ponoc obsluga jest bardzo okropna i malo jedzenia. Prosze Was o opinie. Czy ktos sie tam niedawno bawil?
pozdrawiam
Tereska
Planuje wesele na 40 osob w restauracji w Palacu Opatow w Oliwie. Mam dylemat bo spotkalam sie z bardzo sprzecznymi opiniamii. Jedni mowia, ze super inni ze beznadzieja. Ponoc obsluga jest bardzo okropna i malo jedzenia. Prosze Was o opinie. Czy ktos sie tam niedawno bawil?
pozdrawiam
Tereska
ojej, to mnie zmartwilyscie. osobiscie kiedy tam bylam ocenic wnetrze kelner byl troche nieuprzejmy ale staralam sie postawic w jego sytuacji; ze niby wpadlam bez uprzedzenia a on mial rece pelne roboty.
No ale jak tak bedzie caly czas to slabo. Mam mocne watpliwosci. Moze lepiej bedzie zrobic w Willi Uphagena....a ten park tak mi sie podobal...po drodze z katedry i tak pieknie.
No ale jak tak bedzie caly czas to slabo. Mam mocne watpliwosci. Moze lepiej bedzie zrobic w Willi Uphagena....a ten park tak mi sie podobal...po drodze z katedry i tak pieknie.
obsługa rzeczywiście jest bardzo mało sympatyczna i wiecznie obrażona, jedzonko dobre ale to raczej porcje na degustację niż na najedzenie się.
Miejsce piękne ale ja bym tam nie zorganizowało wesela.
Miejsce piękne ale ja bym tam nie zorganizowało wesela.
http://www.pozytywnafotografia.pl - fotografia ślubna z duszą
kasia@pozytywnafotografia.pl
tel: 0668 551 701
NIP: 532-184-92-85
Legalnie działająca firma ;)
kasia@pozytywnafotografia.pl
tel: 0668 551 701
NIP: 532-184-92-85
Legalnie działająca firma ;)