Widok

pamprers premium care???warto ich uzywac??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witajcie,jestem nowa ekspertka streetcom i biore udzial w kampani pampers premium care.dostalam paczke tych pieluszek i po wyprobowaniu jestem bardzo zadowolona,uzywalam do tej pory actib baby(tez sa bardz dobre) i to co mi sie spodobalo w premium to to ze przy bardzo pelnej pieluszce po nocy nie czuc zapachu moczu,a w activ baby czuc.sa ciensze tez troche ciensze.a wy co o nich sadzicie??czy mozecie podzielic sie ze mna opiniami na ich temat??pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od urodzenia małej z jedną przerwą używam pampers premium care i jestem mega zadowolona. Po normalnych pampersach activ baby mała miała uczulenie po tych nic się nie dzieje. Według mnie też są bardziej chłonne.
image
Ja premium care używam na noc. jestem z nich bardzo zadowolona.
w dzień zwykłych pampków albo huggisów.
imageimage
a moja mala dostala uczulenia od nich a uzywam pameprsow zielonych i nie wiem czemu
Pampers Premium Care używaliśmy, gdy Ala była malutka- rozm. 1 i 2. Raz tylko kupiliśmy rozm. 3. Teraz jesteśmy na Active Baby i są dla nas super!
imageimage
dzieki dziewczyny za odzew.jesli jeszcze ktos ma cos do dodania bede wdzieczna,pozdrowienia i zycze milego dnia
wg mnie są beznadziejne, mój mały kilkakrotnie je przesikał i mało tego kilkakrotnie "p********"kupka wyszła górą, raz przed samym wyjazdem- wiadomo miał nową założoną, p******** i nie tylko był prawie po pas w kupce ale zabrudzone też było nosidełko, moje nerwy tego nie zniesły i już więcej na podróż m ich nie zakładam, tylko po domu bo muszę je zużyć do konca, malo już mi zostało. Ja generalnie nie polecam.Wg mnie mają b. mały pas chłonny i są za niskie.
my glównie uzywalismy jak był maly i nie wiem czy od nich czy nie ale miał zaczerwieniona dupke, potem przy activ baby juz tego nie bylo. Ogolnie wydaja sie mniej chłonne i niz activ baby.
zbieramy raporty ? :)
image
image
TAK ZBIERAM OPINIE NA FORUM ZEBY SPISAC RAPORT Z TEJ ROZMOWY FORUMOWEJ.TO MOJA PIERWSZA KAMPANIA:)
Jak dla mnie premium care są o wiele lepsze niż activ baby. Bardziej chłonne,delikatniejsze.
ja też jestem w tej kampanii :)
Moje zdanie - są lepsze, ale za niskie, mojej córci ucieka czasem zawartość, natomiast sama pieluszka jest faktycznie bardziej miękka i nie mamy problemu z odparzeniami. No i siateczka oddziela zawartość od pupki :)
image
image
Użyliśmy 2 może 3 i podziękowałam :/ nie będę się wyrażać ale to badziewie,bo inaczej nie mogę tego nazwać już po 1 pieluszce uczuliło małego ale założyłam mu kolejną aby się upewnić(w odstępie czasu jak tamto się wygoiło)i znowu to samo! Uczulenie miał nie tylko na pupie ale też na pleckach mniej więcej do lini pieluchy i to samo z przodu cały siusiak i brzuszek do wysokości pieluchy! Całe te miejsca były dosłownie czerwone i wysypane mnóstwem kropek! A do tego są mało chłonne..za pierwszym razem siuśki na bodziaku,a za drugim grubsza sprawa :/ Ja je 100% odradzam! O wiele lepiej sprawują się activ baby które małego nigdy nie uczuliły.
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
U mnie o wiele lepiej sprawdziły się pampers acit baby. Jestem z nich bardzo zadowolona.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

malejące piersi po porodzie? :) heh... (53 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry