Widok
pamprers premium care???warto ich uzywac??
witajcie,jestem nowa ekspertka streetcom i biore udzial w kampani pampers premium care.dostalam paczke tych pieluszek i po wyprobowaniu jestem bardzo zadowolona,uzywalam do tej pory actib baby(tez sa bardz dobre) i to co mi sie spodobalo w premium to to ze przy bardzo pelnej pieluszce po nocy nie czuc zapachu moczu,a w activ baby czuc.sa ciensze tez troche ciensze.a wy co o nich sadzicie??czy mozecie podzielic sie ze mna opiniami na ich temat??pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki za pomoc.
wg mnie są beznadziejne, mój mały kilkakrotnie je przesikał i mało tego kilkakrotnie "p********"kupka wyszła górą, raz przed samym wyjazdem- wiadomo miał nową założoną, p******** i nie tylko był prawie po pas w kupce ale zabrudzone też było nosidełko, moje nerwy tego nie zniesły i już więcej na podróż m ich nie zakładam, tylko po domu bo muszę je zużyć do konca, malo już mi zostało. Ja generalnie nie polecam.Wg mnie mają b. mały pas chłonny i są za niskie.
Użyliśmy 2 może 3 i podziękowałam :/ nie będę się wyrażać ale to badziewie,bo inaczej nie mogę tego nazwać już po 1 pieluszce uczuliło małego ale założyłam mu kolejną aby się upewnić(w odstępie czasu jak tamto się wygoiło)i znowu to samo! Uczulenie miał nie tylko na pupie ale też na pleckach mniej więcej do lini pieluchy i to samo z przodu cały siusiak i brzuszek do wysokości pieluchy! Całe te miejsca były dosłownie czerwone i wysypane mnóstwem kropek! A do tego są mało chłonne..za pierwszym razem siuśki na bodziaku,a za drugim grubsza sprawa :/ Ja je 100% odradzam! O wiele lepiej sprawują się activ baby które małego nigdy nie uczuliły.

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl