Widok
pan mlody w mundurze pytanko
czy maz którejś z was bierze slub w mundurze? hmmm bo mamy problem otoz przez cale wesele maz w mundurze nie wytrzyma bo to srodek lata wiec pewnie bedzie goraco nie chcemy kupowac garnituru bo kolejny do lezenia w szafie nie jest nam potrzebny ale z drugiej strony bpo zdjeciu marynarki bez kamizelki bedzie wygladał smiesznie co zrobic??
dlaczego wioska? mój Mąż miał elegancka kamizelkę dopadowana wzorem do haftu na mojej sukni, co fajnie sie komponowało, jak zdjał marynarke
mój mąż był w mundurze przez całe nasze przyjęcie .
mój kuzyn ktory brał ślub rowniez w mundurze tez go przez całe wesele nie zdejmował.
ja mama takie zdanie ze albo idzie w mundurze i jest w nim cała noc albo ubiera garnitur i idzie w nim do ślubu.
albo jest wojskowym albo nie, po co ma isc do kościola w mundurze a pozniej zmienic na garnitur? albo jedno albo drugie.
mój kuzyn ktory brał ślub rowniez w mundurze tez go przez całe wesele nie zdejmował.
ja mama takie zdanie ze albo idzie w mundurze i jest w nim cała noc albo ubiera garnitur i idzie w nim do ślubu.
albo jest wojskowym albo nie, po co ma isc do kościola w mundurze a pozniej zmienic na garnitur? albo jedno albo drugie.