Widok

pan mlody w mundurze pytanko

Wesele Temat dostępny też na forum:
czy maz którejś z was bierze slub w mundurze? hmmm bo mamy problem otoz przez cale wesele maz w mundurze nie wytrzyma bo to srodek lata wiec pewnie bedzie goraco nie chcemy kupowac garnituru bo kolejny do lezenia w szafie nie jest nam potrzebny ale z drugiej strony bpo zdjeciu marynarki bez kamizelki bedzie wygladał smiesznie co zrobic??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podpytaj malge

http://forum.trojmiasto.pl/second-wedding-relacje-malga-02-10-2010-t191555,1,11.html
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
jak nie wytrzyma w mundurze to niech się przebierze w stary garnitur. potem to już i tak nie ma znaczenia...
teraz kamizelka to trochę wioska....
dlaczego wioska? mój Mąż miał elegancka kamizelkę dopadowana wzorem do haftu na mojej sukni, co fajnie sie komponowało, jak zdjał marynarke
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Ja mam przyszłego meża mundurowego i także w mundurze będzie.
jak ma sie zle czuc w mindurze to niech idzie do ślubu w garniturze :))

poza tym co to za mundurowy ktory sie zle w mundurze czuje, chyba czas prace zmienic.
nie chodzi o to ze zle sie czuje ale przetanczyc cala noc w mundurze to jednak roznica pan mlody zazwyczaj zdejmuje marynarke podobnie jak i goscie
image
mój mąż był w mundurze przez całe nasze przyjęcie .

mój kuzyn ktory brał ślub rowniez w mundurze tez go przez całe wesele nie zdejmował.

ja mama takie zdanie ze albo idzie w mundurze i jest w nim cała noc albo ubiera garnitur i idzie w nim do ślubu.

albo jest wojskowym albo nie, po co ma isc do kościola w mundurze a pozniej zmienic na garnitur? albo jedno albo drugie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój również jest mundurowym i tylko podczas uroczystości ślubnej w nim bedzie.Do pierwszego tańca juz sie przebierze w garnitur.Teraz można naprawde dostac piekne w bardzo niskiej cenie,skoro nie chcielibyscie duzo wydawać.
image
moj tez mundurowy i do pierwszego tanca byl w pelnym mundurze potem zostal w koszuli z pagonami i spodniach a jego kolega ostatnio na woim slubie do pierwszego tanca byl w mundurze pote przebral sie w garnitur
image

image
a mój powiedział że w roboczym ubraniu do ślubu nie pójdzie :D
Moj maz, nie mundurowy, ale marynarki nie sciagnal do momentu zakonczenia wesela.. Podobnie jak ja byl zdania, ze sa w zyciu okazje/sytuacje, w ktorych trzeba wygladac dobrze do samego konca :))
Mój mąż całe wesele był w mundurze. Nie narzekał. Jego kolega także, natomiast nieco później ubrał letnią koszulę od munduru i wszystko fajnie wyglądało.
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry