Widok
panga zamiast soli
Szanowni Państwo, jestem ( raczej byłam) stałą klientką Daily. Wraz z mężem i synem jadaliśmy w Daily (lub zamawialiśmy na telefon) kilka razy w miesiącu. Od kilku miesięcy obserwuję jak strasznie Państwo obniżają loty. Niestety dopuszczają się Państwo pewnych oszukańczych praktyk, licząc na to że klient jak głodny to zje a może się nie zorientuje. Chodzi o mi stosowanie zamienników - substytutów składników podawanych potraw. Ostatnio kiedy byliśmy w lokalu syn otrzymał pangę zamiast soli, a polędwiczki wieprzowe podano z serem lazur a nie gorgonzola. Różnica jest dramatyczna - i w smaku i w cenie. Ponadto zwykle podawano 4 polędwiczki a teraz 3 o mniejszej gramturze. Cenię sobie uczciwość i wyobrażam sobie że jeżeli kucharz nie ma soli to przyjdzie i zaproponuje inną rybę co będzie miało również wpływ na cenę. Panga kosztuje 11 zł za kg zaś sola 25 zł. Podając zamienniki zdecydowanie gorszej, żeby nie powiedzieć okrutnej jakości, kelnerka nawet nie mrugnęła okiem i nabiła cenę która w tej sytuacji powinna być niższa przyjamniej o 40%. Szkoda, było fajnie a teraz jest jak wszędzie.... Baltic laguna która mieściła sie tam poprzednio właśnie z tego powodu upadła. Państwa też to czek
Moja ocena
Daily Bistro
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.5
* maksymalna ocena 6
witam!
Bardzo nam przykro, że państwa spostrzeżenia są tak negatywne, aczkolwiek zapewniam państwa u nas sola jest solą . Praktyka pangi jako soli jest nam zupełnie obca. Gdyby państwo podzieli się swoją opinia z kelnerką napewno udowodniłaby państwu , żę sola jest sola. W sprawie polędwiczek normatyw surowcowy od początku działalności Daily nie uległ zmianie jest to 160 gr mięsa . Porcjowane są od po 3 w celu podniesienia jakości i walorów smakowych.Proszę się do nas nie zrażać z powodu nieporozumienia w ramach tego proponujemy państwu 15 % przy następnej wizycie .
pozdrawiamy zespół Daily
Bardzo nam przykro, że państwa spostrzeżenia są tak negatywne, aczkolwiek zapewniam państwa u nas sola jest solą . Praktyka pangi jako soli jest nam zupełnie obca. Gdyby państwo podzieli się swoją opinia z kelnerką napewno udowodniłaby państwu , żę sola jest sola. W sprawie polędwiczek normatyw surowcowy od początku działalności Daily nie uległ zmianie jest to 160 gr mięsa . Porcjowane są od po 3 w celu podniesienia jakości i walorów smakowych.Proszę się do nas nie zrażać z powodu nieporozumienia w ramach tego proponujemy państwu 15 % przy następnej wizycie .
pozdrawiamy zespół Daily