Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
panga zamiast soli wątek zamknięty Szanowni Państwo, jestem ( raczej byłam) stałą klientką Daily. Wraz z mężem i...
~była klientka
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 października 2011

Już otwarte... wątek zamknięty Był remont... już jest otwarte
~ela
-

dodano: 31 maja 2012

lokal jest zamkniety? wątek zamknięty od paru dni nie moge sie dodzwonic do wyzej wymienionego lokalu, tel...
~pawel
1

dodano: 15 grudnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Jakiś czas temu wybrałem się do Daily , obsługa miła jedzenie pyszne i w...
~głodny
3

dodano: 11 grudnia 2011

Otwarte/ zamknięte ? wątek zamknięty Czy ktoś mnie wyjaśni czemu od czasu kiedy powstała tam restauracja Baltic...
~Sąsiad
1

dodano: 2 października 2011

pycha wątek zamknięty Wraz ze znajomymi jesteśmy stałymi bywalcami daily zawsze nam smakuje a...
~viktor
-

dodano: 9 listopada 2011

Polecam! wątek zamknięty Pizza i hamburger najlepsze w okolicy, warto zajrzeć do tego lokalu, fajny...
~Websmajster
-

dodano: 3 listopada 2011

Do trzech razy sztuka wątek zamknięty Tak jak w nagłówki odwiedziłem Daily trzy razy. Za pierwszym pizza-naprawdę...
~Benek
-

dodano: 19 października 2011

polecam wątek zamknięty Pizza przepyszna - dobre składniki, świetnie skomponowane
~asta
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 marca 2011

Jestem głodny... wątek zamknięty Zamowilem....super....Głodny jak Wilk!!!! i dostaje telefon zwrotny...kurde...
~Szaibot
1

dodano: 14 lutego 2011

Warto wątek zamknięty Jestem stałą klientką pizzerii i nigdy nie byłam zawiedziona daniami - duże,...
~Zadowolona
3

dodano: 14 lutego 2011

Ogólnie polecam wątek zamknięty Karkówka świetna, cheeseburger wypas, Polędwiczki wieprzowe bardzo dobre ale...
~Paweł
-

dodano: 4 lutego 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Lepszą pizzę jadłam może tylko we Włoszech! Cieniutkie ciasto, pyszne...
~Magdalena
-

dodano: 26 stycznia 2011

super! wątek zamknięty Najlepsza pizza, jaką jadłam. Polecam.
~Gosia
1

dodano: 28 grudnia 2010

mieszane uczucia wątek zamknięty Obsluga przyjazna, mila i to jest plus. Jedyny! WYbor z menu jeszcze ok, ale...
~XoXo
-

dodano: 14 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

15

wątków

do góry