Widok

pani dr Lenckowska

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mialyscie moze do czynienia z ta pania doktor-ginekolog? Chce sie do niej wybrac, ale wole sie upewnic czy jest ona godna polecenia. Dodam za nie chodzi mi o prowadzenie ciazy ale ogolna opieke ginekologiczna. A moze macie kogos godnego polecenia, z Gdanska najlepiej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja do niej choszę już jakiś czas . Zastrzeżeń nie mam. Bardzo sympatyczna i rzeczowa. Polecam!
image
miało być chodzę upsssssssssssss
image
dzieki :) a moze ktoras jeszcze mi cos moze na temat tej pani powiedziec? bylam u paru pan z Invicty, ale zadna z nich szczerze mowiac nie zrobila na mnie specjalnego wrazenia i nie wiem czy dac jeszcze szanse pani Lenckowskiej czy szukac jakiejs innej :)
hej,

Mam tylko pytanko małe .. czy Ty chcesz sie do niej wybrać prywatnie?
Ja chodziłam z 3-4 lata temu do niej do przychodni (na Mickiewicza). Ogólnie nie polecam.
Moja mama do niej też chodziła i razem przepisałśmy się do dr Jagiełłowicza - byłam bardzo zadowolona. Teraz chodzę prywatnie, ale moja mama wciąż do niego chodzi i jest zadowolona, więc jeśli jeśli chodzi i tą przychodnię to polecam właśnie jego.

Wracając do d Lenckowskiej ... w późniejszym czasi dowiedziałąm od mojej sąsiadki, że spóźniał się jej okres, poszła do niej i ta jej pow. że jest w ciąży. Co się później okazało - wcale nie była i niepotrzebnie rozsiała panikę w domu :)

Życzę dobrego wyboru i pozdrawiam
image

Sprzedam musznik i kazmizelkę

mail : karolcia_vel@wp.pl
oj to mnie troche zniechęciłaś.Ja chciałam isc do niej prywatnie do Invicty. A tak wogole to chciałabym jednak babke,wiem ze facet to niby lepszy i wogole wszyscy polecaja ale... moze jeszcze nie teraz :) jakos tak swobodniej bym sie jednak czuła
ja również nie polecam....
Ania a ty czemu jej nie polecasz?? a kogo bysci emi polecily, kobiete i z Gdanska dodam jeszcze?
ja też nie polecam... chodziłam do niej sporo czasu zarówno prywatnie jak i na NFZ. Ogólnie zaniedbała mnie pomimo regularnego chodzenia. Teraz chodzę do pana Stencla prywatnie( invicta) jestem zadowolona.
planuję ślub na czerwiec czy znajdę jakąś orkiestrę jeszcze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też nią nie byłam zachwycona!Bardzo często mialam nawaracające infekcje i zawsze mi wszelkie leki zapiwsywala w ciemno-wydawałam na nie mnóstwo pieniędzy i nie pomagało:/!Za to gorąco polecam dr Żmudzińską z Invicty:)!
macie może kogoś poza invikta, ja juz im nie ufam robia wszystko pobierznie (na odwal) a kasuja co nie miara,
z Gdańska? Ja polecam dr Ratnicką-Klimaszewską... w innych wątkach też ją dziewczyny polecały... ginekolog-endokrynolog.,.. rzeczowa, sympatyczna i bardzo konkretna... :)
image
Ja polecam dr Stencla z invicty, pomógł mi z przewlekłym problemem a byłam wcześniej u kilkunastu lekarzy. Właściwie to trafiłam do niego przez przypadek, właśnie podczas gdy moja doktor - Pani Lenckowska była na urlopie. Ogólnie ją też polecam, bo podoba mi się jej podejście do pacjenta, jest zdroworozsądkowe. Uważam też, że nie znajdzie się lekarz, na którego nie byłoby złych opinii.
image
image
ja mogę polecić dr Małgorzatę Błędzką
wiem że przyjmuje w przychodni na Kilińskiego i na Kołobrzeskiej
a długo trzeba czekac na wizyte do dr Błędzkiej?
ja znalazlam 2 mile i kompetentne Panie- jest to:
-Papińska-Stachowiak (LUX MED)
-lub tak jak wczesniej ktos pisal Klimaszewska (Wrzeszcz)
W Inviccie nie znalazlam odpowiedniej osoby - zaznaczam ze z kobiet
Ja takze polecam dr Błedzką- rewelacja! Dokładnosc, profesjonalizm, czas dla pacjenta... Prowadzi moją ciaże, ktora schyla sie juz ku koncowi i jestem naprawde zadowolona. Pani Doktor przyjmuje napewno na Kilińskiego:)
dr Stencel zrobił mi usg dzień przed miesiączką i stwierdził mięśniaka, kazał mi przyjść na powtórne usg, ale zdąrzył też poinformować mnie gdzie powinnam zrobić zabieg (wojewódzki bo tam są jego koledzy lub invikta). Na drugie usg poszłam do innego lekarza, mięśniaka nie ma i nie było, dodatkowo dowiedziałam się, że młode dziewczyny, które nie były jeszcze w ciąży nie są kierowane na zabiegi, próbuje się je leczyć w inny sposób, aby w przyszłości mogły zostać matkami, zabieg to ostateczność, a usg robione przed miesiączką daje takie wyniki. Stres jaki przeżyłam był ogromny, pozostawiam to bez komentarza...
a ile kosztuje prywatna wizyta w lux medzie?i czy jest tak latwo sie umowic jak do Invicty?Bo ja jakos tez niekoniecznie jestem z ich uslug zadowolona i chetnie bym ich na kogos innego wymienila...
Ja też potrzebowałam jakiś czas temu dobrej lekarki.Według mego rozeznania jedna z lepszych to Ratnicka-Klimaszewska .Jednak trudno się do niej dostać .Wybrałam więc ze swego "rankingu" dr.Manitius-Sudara .Przyjmuje w przychodni Endo-Med (Żabianka lub Przymorze).Polecam z całego serca!!! Po pierwsze wizyta nie trwa 5-10 min., odpowiada na wszystkie Twoje pytania.Dzięki niej zostałam pokierowana na odpowiednie badania a nie przepisywała mi "w ciemno" jakieś leki.Poza tym byłam świadkiem jak zadzwonila do niej pacjentka (na pryw. komórkę) , która była w ciązy i coś się zaczęlo dziać.Lekarka powiedziała , że w ciągu godz. będzie u niej i się nią zajmie a jak coś bedzie nie tak od razu kładzie ją na oddział.Nie spławiła jej , starała się pomóc itd.Dla mnie to świadczy o jej podejściu do pacjenta.Poza tym miła i kontaktowa.Poprostu polecam :)
www.znanylekarz.pl/lekarz-25389-katarzyna-lenckowska-ginekolog-gdansk.php
CZY DOKTOR SUDARA PRZYJMUJE TYLKO PRYWATNIE???JESTEM W CIAZY SAM POCZATEK I WIEM ZE PRYWATNIE TROCHE BEDZIE MNIE WSZYSTKO KOSZTOWAŁO.
prosze o odpowiedz????
do góry