Widok
hej,
Mam tylko pytanko małe .. czy Ty chcesz sie do niej wybrać prywatnie?
Ja chodziłam z 3-4 lata temu do niej do przychodni (na Mickiewicza). Ogólnie nie polecam.
Moja mama do niej też chodziła i razem przepisałśmy się do dr Jagiełłowicza - byłam bardzo zadowolona. Teraz chodzę prywatnie, ale moja mama wciąż do niego chodzi i jest zadowolona, więc jeśli jeśli chodzi i tą przychodnię to polecam właśnie jego.
Wracając do d Lenckowskiej ... w późniejszym czasi dowiedziałąm od mojej sąsiadki, że spóźniał się jej okres, poszła do niej i ta jej pow. że jest w ciąży. Co się później okazało - wcale nie była i niepotrzebnie rozsiała panikę w domu :)
Życzę dobrego wyboru i pozdrawiam
Mam tylko pytanko małe .. czy Ty chcesz sie do niej wybrać prywatnie?
Ja chodziłam z 3-4 lata temu do niej do przychodni (na Mickiewicza). Ogólnie nie polecam.
Moja mama do niej też chodziła i razem przepisałśmy się do dr Jagiełłowicza - byłam bardzo zadowolona. Teraz chodzę prywatnie, ale moja mama wciąż do niego chodzi i jest zadowolona, więc jeśli jeśli chodzi i tą przychodnię to polecam właśnie jego.
Wracając do d Lenckowskiej ... w późniejszym czasi dowiedziałąm od mojej sąsiadki, że spóźniał się jej okres, poszła do niej i ta jej pow. że jest w ciąży. Co się później okazało - wcale nie była i niepotrzebnie rozsiała panikę w domu :)
Życzę dobrego wyboru i pozdrawiam
Ja polecam dr Stencla z invicty, pomógł mi z przewlekłym problemem a byłam wcześniej u kilkunastu lekarzy. Właściwie to trafiłam do niego przez przypadek, właśnie podczas gdy moja doktor - Pani Lenckowska była na urlopie. Ogólnie ją też polecam, bo podoba mi się jej podejście do pacjenta, jest zdroworozsądkowe. Uważam też, że nie znajdzie się lekarz, na którego nie byłoby złych opinii.
dr Stencel zrobił mi usg dzień przed miesiączką i stwierdził mięśniaka, kazał mi przyjść na powtórne usg, ale zdąrzył też poinformować mnie gdzie powinnam zrobić zabieg (wojewódzki bo tam są jego koledzy lub invikta). Na drugie usg poszłam do innego lekarza, mięśniaka nie ma i nie było, dodatkowo dowiedziałam się, że młode dziewczyny, które nie były jeszcze w ciąży nie są kierowane na zabiegi, próbuje się je leczyć w inny sposób, aby w przyszłości mogły zostać matkami, zabieg to ostateczność, a usg robione przed miesiączką daje takie wyniki. Stres jaki przeżyłam był ogromny, pozostawiam to bez komentarza...
Ja też potrzebowałam jakiś czas temu dobrej lekarki.Według mego rozeznania jedna z lepszych to Ratnicka-Klimaszewska .Jednak trudno się do niej dostać .Wybrałam więc ze swego "rankingu" dr.Manitius-Sudara .Przyjmuje w przychodni Endo-Med (Żabianka lub Przymorze).Polecam z całego serca!!! Po pierwsze wizyta nie trwa 5-10 min., odpowiada na wszystkie Twoje pytania.Dzięki niej zostałam pokierowana na odpowiednie badania a nie przepisywała mi "w ciemno" jakieś leki.Poza tym byłam świadkiem jak zadzwonila do niej pacjentka (na pryw. komórkę) , która była w ciązy i coś się zaczęlo dziać.Lekarka powiedziała , że w ciągu godz. będzie u niej i się nią zajmie a jak coś bedzie nie tak od razu kładzie ją na oddział.Nie spławiła jej , starała się pomóc itd.Dla mnie to świadczy o jej podejściu do pacjenta.Poza tym miła i kontaktowa.Poprostu polecam :)