Widok
pani dyrektor kłamie
nie dotrzymuje słowa kłamie w sprawie warunków lokalowych zajęcia dodatkowe odbywają się w kiepskich warunkach karate i tańce są przeludnione 14 do 15 na dość małej sali i na dodatek pani z tańców miała 21 minut poślizgu co nie muszę tłumaczyć żadnemu rodzicowi jakie to ma konsekwencje dla dzieci które się nie mogły doczekać zajęć np. moje dziecko nie chce na nie uczęszczać. Na koniec coś dobrego dzieci chyba lubią chodzić do tego przedszkola, moje tak. Jest to projekt ekonomiczny czyli nastawiony na zysk a nie na dobro dziecka
Moja ocena
Misie Tulisie
kategoria: Przedszkola
opieka: 2
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.4
* maksymalna ocena 6
Odnośnie opieki nad dziećmi to panie jako personel wywiązują się naprawdę dobrze. Są ciepłe i oddane, moja niska ocena związana jest z kiepskim lokalem. Jeszcze raz podkreślam Ania lubi chodzić do swojej pani na zajęcia i podczas weekendu nie może się doczekać poniedziałku. Przepraszam bardzo jeśli któraś z pań poczuła się urażona. Zajęcia z karate są fajne tak jak i basen. Ja mam zastrzeżenia co do obietnic bez pokrycia w sprawie lokalu. Ocena wynikała ze skandalicznych warunków higienicznych a nie personalnych. Mam nadzieje że teraz jest wszystko jasne. Panie które zajmują się moim dzieckiem są super. Warunki lokalowe miały być dużo lepsze niż są dlatego ta opinia krytyczna na temat kłamstwa z premedytacją jest odniesieniem do niespełnionych obietnic.
Opinię podtrzymuję i chętnie ją udowodnię przed dowolnym organem.
Opinię podtrzymuję i chętnie ją udowodnię przed dowolnym organem.
my byliśmy nie zadowoleni.dziecko nie chętnie chodziło.Skarżyło się na zbytni rygor nauczycielki,która stosowała kary zbiorowe.Codziennie dzieci miały jakąś karę.Pani dyrektor pięknie opowiada o przedszkolu ale potem to się nie pokrywa.Jest nie uchwytna,chcąc z nią porozmawiać niestety nie ma takiej możliwości.Na maile nie odpowiada,nie wiadomo,czy je czyta.Sprawia wrażenie jak by nie interesowały ją sprawy przedszkola tylko zyski.