Widok

panlink gdynia

Zapytanie, czy ktoś wie coś o pracy w tej firmie na produkcji, mam ofertę pracy przez agencję pracy, czy warto, jakie klimat, ludzie itp..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam znajomego który tam pracuje i na pensję nie narzeka. Sporo płacą. Z nadgodzinami można wyciągnąć nawet koło 3 tyś. A co do klimatu to zależy na jakiej linii się jest. Pozdrawiam
przez jaka agencje mozna sie tamzalapac ?
Tak było, do niedawna. Teraz o nadgodziny trzeba się pytać kierowników, bo wiele ludzi przekroczyło sporą ilość (liczoną w kilkaset).
Fabryka będzie przenoszona do Tczewa, wszyscy pracownicy gdyńscy zostali, że tak to określę, zrobieni w balona. Te trzy tysiące było możliwe (biorąc pod uwagę nadgodziny) na rękę, teraz nie będzie nawet tylu brutto.
...a to wszystko aby zrównać pensje do tczewskich pracowników. Innym się podnosi o kilka setek (z minimum do 2000 brutto), fabryce gdyńskiej obcina się więcej niż tysiąc brutto.
Poza tym ekipa w Tczewie (znając plotki) to sami kierownicy i kapusie. A nowy dyrektor próbuje tam jakiś kołchoz wprowadzić.
Bez doświadczenia i umiejętności, nie licz na więcej niż 2000-2100 brutto.
Byle jaką, warunki są te same jak u etatowych pracowników.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry