Widok

parafia DOBREGO PASTERZA - Gdynia Cisowa

Wesele Cisowa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem, ze na temat naszego proboszcza kraza juz legendy o jego dobrych i zlych dniach:)
czy ktos z was rowniez bierze slub w tym kosciele?
jak wyglada sprawa z ksiedzem proboszczem i wymaganiami co do papierow etc.
jedyne co na razie zalatwilam to termin ale bylam w pazdzierniku i fartem trafilam na ten 'dobry' dzien :)

pozdrawiam,
Agniecha

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wasza parafia. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wg mojej wiedzy Zbożowa należy do Przemienienia Pańskiego.
http://www.przemienienie.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zbożowa należy do Przemienienia Pańskiego, ja też mieszkam od niedawna przy Zbożowej i jednak chodzę do Dobrego Pasterza, widzę, że wielu sąsiadów również
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a u nas za 1 zł.
Tak. Brak strony internetowej to obecnie duży mankament. Kościół (proboszcz) musi trochę bardziej wyjść do wiernych...Poza tym jest wszystko OK
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś się orientuje czy drugoklasiści mają Komunię Św.w tej parafii i kiedy?
Nasza parafia to jedno wielkie apośmiewisko... Inni jakoś żyją normalnie, chętnie chodzą do kościoła, msze święte dla dzieci są dla dzieci...a u nas? Oomimo, że tłumacze czteroletniemu dziecku, że zabieram ją na Mszę to dziecko nie ma ochoty chodzić do kościoła... Wszystko jest mało zorganizowane, jest dziwna atmosfera imto nie tylko między proboszczem a parafianami, ale również pomiędzy księżmi. Przykro, że każdy ksiądz który się wykazuje, angażuje, dogaduje się z wiernymi zostaje oddelegowany za sprawą proboszcza który czuje się zagrożony, bo ktoś dokonał więcej niż on...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
ulica Zbożowa należy do parafii Przemienienia Pańskiego na Kcyńskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co się orientuję mają Komunie św. w soboty, nie w niedziele.
Zastanów sie co piszesz najpierw zorientuj sie w przepisach prawach kanonicznego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe to ten proboszcz co na pasterce 2013 pod koniec mszy mówił na ile setek tysięcy kościół wziął kredyt na remont generalny? A po mszy ministranci wręczali parafianom puste koperty?

Dziękuję, do widzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
To się problem z proboszczem sam rozwiązał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Daruj sobie takie wypowiedzi.
każdy zasługuje na szacunek obojętnie jaki był.
ja nie miałem żadnego problemu moja komunia, bierzmowanie oraz chrzest moich 2 córek.

chciałeś zabłysnąć ???
to słabo ci wyszło.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
orientujecie sie to teraz jest proboszczem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nowy proboszcz; Jarosław Urbański z parafii w Strzebielinie. Szczęść Boże.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję i do zobaczenia na Eucharystii.
Dlaczego tak trudno dodzwonić się do parafii?? Jestem spoza Trójmiasta, mam ważna sprawę i nie dość, że trudno było znaleźć w internecie nr tel, to jedyny jaki znalazłam stale jest niedostępny. Nie chcę przejeżdżać taki kawał drogi w ciemno, czasem są sytuacje, ze trzeba zadzwonić, uzgodnić coś, umówić się. Poza tym... tylko jeden nr tel na tak dużą parafię? U nas jest ogólnodostępny nr tel do każdego z księży.... . Dziwne to jakieś... .
Jest nowy proboszcz i nowe porządki :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba właśnie jeszcze stare i nie odnowione ;) . Poprzednio było brak komunikacji, kontaktu i stronniczość. Teraz liczymy na inne postępowanie. Może z duchem czasu zostanie utworzona strona internetowa ;) ? Jakiś dodatkowy telefon, e-mail, biuro parafialne z obsługą czy coś w tym stylu ;) ? Żeby był kontakt jak należy, dla każdego sprawiedliwie :) .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
miałam styczność z nowym Proboszczem. Bardzo sympatyczny człowiek, wydaje się, że elastyczne na podejście i dobre podejście do Parafian. Oby to nie było mylne wrażenie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3