Widok

parafia DOBREGO PASTERZA - Gdynia Cisowa

Wesele Cisowa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem, ze na temat naszego proboszcza kraza juz legendy o jego dobrych i zlych dniach:)
czy ktos z was rowniez bierze slub w tym kosciele?
jak wyglada sprawa z ksiedzem proboszczem i wymaganiami co do papierow etc.
jedyne co na razie zalatwilam to termin ale bylam w pazdzierniku i fartem trafilam na ten 'dobry' dzien :)

pozdrawiam,
Agniecha

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest również moja parafia od dziecka, ale po przygodach i wspomnieniach z komunią św i kolędami w domu biorę ślub w innym kościele :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
chyba leciuchno przesadziłaś, a jak wyobrażasz sobie ślub bez wcześniejszych sakramentów, co ksiądz przyjdzie pokropi wodą, założycie obrączki i wsio? Ślub to nie jest żadna heca, jasełka to przysięga przed Bogiem i warto się nad tym zastanowić co robicie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi proboszcz nie chciał udzielić ślubu, bo mąż miał tylko, chrzest. Proboszcz chciał zmusić mojego męża by miał komunię i bierzmowanie. Kiedy mój mąż nie wyraził zgody, proboszcz nie chciał dalej bawić się wpisanie pisma do biskupa o udzielenie specjalnego ślubu. Ogólnie jestem w tej parafii 7 lat, ale niestety nie mogę się do nich przekonać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
I cannot tell a lie, that really hepled.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
That's way the bestest ansewr so far!
może trzeba było się zapytać dla czego to są złe śluby? Proszę wybaczyć , ale jest to moja parafia od 20 lat i złego słowa nie mogę powiedzieć na naszego proboszcza.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
to jest moja parafia... ale ślub odbędzie się gdzie indziej...
odświeżam
bo stare te opinie

zastanawiamy się na tym kościołem na ślub - macie jakieś świeże opinie?
wesele w 2013 :)

cytuje: "zmiencie termin, sluby w swieta to sa zle sluby", "macie nr tel. do sali? to dzwoncie tu zaraz i pytajcie kiedy maja inny wolny termin i przeniescie slub" itd....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
oooo to w sumie żadna niespodzianka. Ale ciekawi mnie jakie teksty. u mnie też nie było problemu, ale wybieram się do niego i nie wiem czy trafie na dobry dzień... też się obawiam.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja dotychczas mialam bardzo dobre zdanie o Proboszczu z Dobrego Pasterza. Wrecz byl moim ulubiencem. Slub byl uzgodniony z rocznym wyprzedzeniem, wszystko mialo byc OK, w lutym poszlam dogadac szczegoly i mimo ze rozmowa byla mila to Ksiadz dal mi wyraznie do zrozumienia ze moj slub przestal byc mu na reke, a wrecz przeszkadza i mam koniecznie zmienic termin. Na pol roku przed slubem takie teksty mi strzelal! Wyszlam z placzem, parafie zmienilam, wiecej do Dobrego Pasterza nie pojde.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
to ja sie wypowiem juz sporo po fakcie-zadnych problemow, wszystko z usmiechem i gladko a kazanie na slubie bylo piekne i tak tylko dla nas :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja koleżanka brała ślub w tej parafii i powiedziała,że tutejszy proboszcz jako jedyny nie robił im żadnych problemów:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ksiądz... ale bardziej człowiek... ze wszystkimi słabościami...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4