Widok

parafia sw rodziny w gdyni

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktos z Was bral tam slub? Zanim pojde do ksiedza chcialabym wiedziec ile wynosi tam "co laska";)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ślubu co prawda tam nie miałam, ale jest to moja parafia i wydaje mi się, że nie powinno być najgorzej. Sama zamawiałam mszę za teściową i na pytanie ile? usłyszałam, że nic nie trzeba, ale jak koniecznie chcemy to proszę do koszyczka. W parafii tej załatwialiśmy też zapowiedzi i też ksiądz nic od nas nie chciał. Głowa do góry!
Magol
A kiedy Ślub?

Ja tam chciałam ślubować, ale już terminy zaklepane były :-(

Ale to jeden z przyzwoitrzych kosciołów jakie znam. Moja siostra brała tam ślub i na sam widok pieniedzy ks proboszcz machał rekoma, ze nic nie chce. Dali bodajrze 300 zł. Zabronił też dawac cokolwiek koscielnemu za ustawienie krzeseł i rozłozenie dywanika.

A który ksiądz będzie udzielał wam ślubu?

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Termin mamy juz zaklepany na 22 pazdziernika 2005 godz 16.30 a slubu chcielibysmy zeby udzielil nam proboszcz, ale to mamy ustalic na 3 miesiace przed. Jeszcze duzo czasu mamy, ale chcielismy miec pewnosc ze ten termin bedzie jeszcze wolny;)
pozdrawiam
Magda
image

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry