Widok

partyart

wolontariat? niezłe niezłe

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/fotograf-ogl6198385.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chcesz dożucić kilka fotak do swojego portfolia, to nie widzę problemu abyś się bujną z raz albo dwa i zrobił kilka ciekawych fotek.
O ile dobrze zrozumiałem ogłoszenie, to nie jest stała współpraca, lecz dla chętnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bujać to można babcie na fotelu, wolontariat opiera się na innych zasadach
I tutaj się mylisz, podczas rozdawania albumu "Encyklopedia Gdańska" w kinie Neptun też byli zatrudnieni wolontariusze, można stwierdzić co to za wolontariat, książka płatna a ty za free sobie siedzisz i rozdajesz osobom które wcześniej ją przez neta zakupiły.

Jak ktoś foci to zrozumie to ogłoszenie, będzie zespół U2 w Gdańsku, otrzymasz akredytacje, a innych beda trzepać na bramkach i zabierać aparaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie o to mi chodziło. Fakt, że robisz to za darmo, ale jeśli jest okazja za free zrobić kilka naprawdę dobrych fotek do portfolio, to dlaczego nie. Gdybym był fotografem na koncercie U2 bardzo bym się z tego cieszył :)
jasne, chcesz wejściówkę na U2 - najpierw zrób 20 relacji z beznadziejnych trójmiejskich klubów.
a potem się okaże że wejściówek mało i dla Ciebie nie starczyło.
Czemu od razu takie pesymistyczne nastawienie?
Ja przez 2 lata bylem wolontariuszem w Ubisoft, a po dwóch latach mnie zatrudnili, czaisz może korzyści z tego płynące?

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

do góry