Widok

paski wybielające do zębów

Cześć, poruszałam już mniej więcej ten temat, ale teraz chciałąbym się zdecydować, więc co mogłybyście mi polecić? któe są najlepsze paski?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pozwolę sobie podczepić się do pytania, bo też się zastanawiam nad zakupem takich pasków :)

podczepiaj się, tylko niechktoś coś poradzi:) hallo, nikt nie używała nigdy?
Okazuje się że stomatolodzy nie doradzają wybielania zębów chyba, że są one naprawdę silnie odbarwione. Sama zapytałam o to swoją dentystkę, a ona mi odradziła. Podobno zęby stają się nadwrażliwe z powodu ingerencji w szkliwo i są też słabsze. Próbowałam na własną rękę preparatów ze sklepów ale to nic nie daje. Żadnego widocznego efektu. Oczywiście w reklamach tv wygląda to zupełnie inaczej ale my żyjemy w realu - póki co....
ja najpierw zrobiłam sobie piaskowanie i scaling, a potem używałam pasty Blanx, uśmiechu jak z reklamy nie miałam, ale zauważyłam znaczną poprawę:)
http://allegro.pl/item527068771_hit_blend_a_med_whitestrips_paski_wybielajace_hit.html#gallery
ja uzywałam tych powyżej i jest znaczna poprawa , ale podejżewam że u każdego może być inaczej, jak się nie spróbuje to wiadomo nie podziała, ja stosuje od czsu do czasu taką kuracje 7 dniową
I te 7 dni wystarczy, by zobaczyć jakiś efekt? Czy za pierwszym razem robi się np. 2 takie kuracje pod rząd?

NO WŁAŚNI A ILE KURACJI TREZBA, ZEBY BYL JAKIS EFEKT?
mi wystarczyła 1 i była znaczna poprawa
ja uzywałam paski wybielajace blend a med. efekt rzeczywiscie widoczny, ale zęby moje stały sie bardziej wrażliwe na cieplo i zimno.
image
najlepiej skontaktować się ze stomatologiem chociaż teraz też są różniste płyny do płukania np colgate white. Niemniej jednak kontakt ze stomatologiem to najwłaściwsza decyzja a jeszcze lepiej jak pójdzie się do prywatnego ( nie ukrywajmy w Państwowych placówkach nie ma szans chociażby na ultrafiolet ) . Poczytaj sobie informacje np na http://www.candeo.pl jak działają specjaliści i jaką mają ofertę. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Inne tematy z forum Kobieta

Szukam przyjaciela - GEJA :) (6 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (37 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

do góry