Widok
pasy masujące
Mam pytanko czy króraś z Was ma / używa pas masujący. Cos w stylu Vibro Action z Mango albo TrenerGym. Ja sie zastanawiam czy to wogole jakkolwiek dziala. Nie chodzi mi o zmniejszenie wagi - nie bardzo mam z czego chudnac, zadnych walkow u mnie nie ma. Chodzi mi glownie o uda i pupe - o ujedrnienie skory i tez o pomoc w walce z cellulitem. Czytalam rozne fora na temat tych pasow ale wiele pozytywnych opinii jest pisanych prze sprzedawcow tego typu pasow...
Licze na Wasze odpowiedzi :-)
Licze na Wasze odpowiedzi :-)
ja osobiście takiego pasa nie polecam :] próbowałam - miałam na sobie raz. Wytrzymałam może z 5 minut, trzęsienie jest niezbyt przyjemne. Co gorsza, po zdjęciu takiego pasa skóra mnie strasznie swędziała. Na dodatek, jeśli się go ma na brzuchu, po takim trzęsieniu może nawet rozboleć żołądek...
Pewnie nie dla wszystkich pas ten jest tak nieprzyjemny, ale ja więcej po niego nie sięgnę.
Pewnie nie dla wszystkich pas ten jest tak nieprzyjemny, ale ja więcej po niego nie sięgnę.
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]

ja mam,
używam jestem zadowolona, celulit się zmniejszył zauważalnie,
faktyczie po używaniu swędzi skóra, ale to dlatego że zwiększa się krążenie krwi, co do trzęsienia to w moim pasie jest regulacja natężenia i nie mam z tym problemu,
osobiście polecam
używam jestem zadowolona, celulit się zmniejszył zauważalnie,
faktyczie po używaniu swędzi skóra, ale to dlatego że zwiększa się krążenie krwi, co do trzęsienia to w moim pasie jest regulacja natężenia i nie mam z tym problemu,
osobiście polecam
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
moja mama sobie zakupiła i jak byłam z Narzeczonym u nich i zobaczyłam to cudo to je od razu przyodziałam a mój M. włączył i normalnie tak podskoczyłam wystraszona, żeśmy się z tego potem cały wieczór śmiali
jako przyrząd do ćwiczeń - nie wiem jakie przynosi efekty
jako poprawiacz humoru - rewelacja!!!!!!!!! :D:D:D
jako przyrząd do ćwiczeń - nie wiem jakie przynosi efekty
jako poprawiacz humoru - rewelacja!!!!!!!!! :D:D:D
Daj sobie spokój!! Pic na wodę- fotomontaż!!!
Schudnąć Ci nie pomoże a wręcz może zaszkodzić wprowadzając Twoje narządy wewnętrzne w wibracje- szczególnie gdy nie masz dużej "podściółki" tłuszczowej! Niech używają go producenci! A Ty jeśli chcesz stracić kilka centymetrów to polecam ćwiczonka ewentualnie masaż ręczny!
Możesz nie wieżyc ale wiem co mówię- na studiach fizjoterapii czegoś jednak nauczyli;)
pozdrawiam
Schudnąć Ci nie pomoże a wręcz może zaszkodzić wprowadzając Twoje narządy wewnętrzne w wibracje- szczególnie gdy nie masz dużej "podściółki" tłuszczowej! Niech używają go producenci! A Ty jeśli chcesz stracić kilka centymetrów to polecam ćwiczonka ewentualnie masaż ręczny!
Możesz nie wieżyc ale wiem co mówię- na studiach fizjoterapii czegoś jednak nauczyli;)
pozdrawiam