Widok

paznokcie hybrydowe

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego zadowolone i gdzie polecacie taki manicur w Gdańsku zrobić.Ja dzisiaj jestem umówiona na pierwszą wizytę na Zaspie, ale zawsze można zmienic miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam, bylam bardzo pozytywnie nastawiona ! niestety ku mojemu zaskoczeniu przy ormalnych czynnościach domowych, wycieranie kurzu, odkurzanie, prasowanie porobiły mi sie odpryski po 2 dniach! wydałam 60 zł- byłam zła jak cholera, moim zdaniem to albo mi to źle nałozyła albo miała stare produkty albo jest to dla dziewczyn ktore nie sprzątają...juz wolę co drugi dzień malowac paznokcie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo... a ja też chciałam sobie zrobić hybrydowe-a tu..taka niefajna wiadomość..
mojej koleżance trzymają się 2 tyg. przy sprzątaniu również. też się zastanawiam...
image image
DZIEWCZYNY TAK JAK NAPISAŁAM, MOŻE MI ŹLE POŁOZYLI TEN LAKIER HYBRYDOWY, MOŻE BYŁ STARY CHOCIAŻ PANI TWUIERDZIŁA ŻE DIOPIERO CO PRZYSZEDŁ KOLOR CZEWONY...A MOŻE PO PROSTU JEST TO DLA DZIEWCZY KTÓRE NIE SPRZĄTAJĄ...
także możecie spróbowac może u was będzie sie trzymało dlużej, ja juz się zraziłam...
a jak się ten hybryd zmywa? jak zwykły lakier, czy jak akryle-trzeba w acetonie moczyć? paznokcie są pewnie zniszczone?
image image
trzeba moczyc je w acetonie- tak mi powiedziała manicurzystka, natomiast m i porobiły się duże odpryski wię c po prostu je podwazyłam pilnikiem i sama sie odkleiła warstwa lakieru...nawet nie musiałam sie szczególnie męczyć- paznokcie miałam mniej znioszczone niż po akrylu, ale generalnie wszyskie musiałam dość mocno skrócić...
Madziara, mialas zle nalozone, ja lubie, choc co 2-3 tyg. nie mam czasu na filing itp, ale na wyjazd itp jak najbardziej, choc teraz skusilam sie na manicure japonski hihi, a i najlepsze jest wg. mnie sa produkty SHELLAC do hybrydowego...
image

image
dlatego napisałam, że warto aby każdy przetestował... mnie szlag trafił jak po wydaniu 60 zł po dwóch dniach musiałam domalowywać czerwonym kalierem te ubytki ktore sie probiły...
*lakierem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mnie tez by szlag strzelil, ale poszlabym z reklamacja....
image

image
ps. ladnie ma twoja corka na imie :-)
image

image
Izulucha:) Twoja też:):) p.s. nie pójdę z reklamacja bo mam wkur...
ja właśnie jutro jade nad jezioro a stamtąd w niedziele na konferencja do Wawy i chciałam zeby paznokcie ładnie wygladały-wiec dzisiaj idę zrobic na próbę-mam nadzieję ze mi nic do poniedziałku nie odpryśnie bo bedę wygladała jeszcze gorzej niż jakbym nic nie miała na paznokciach.
ja mam tydzien robie w nich wszytsko , wczoraj nawet na budowie w rekawiczkach cienkich pracowałam, wszytsko ok ale bbardzo drogi interes ale teraz chce zrobic sobie na paznkokciach u stop, jak utrzymaja sie jeszcze ponad tydzien to powtorze
jesli chodzi o Rede i okolice moge polecic Anete
image[/url]
image[/url]
Dziewczyny a moze ktoras z Was jest zainteresowana zrobieniem sobie paznokci w Akademii Paznokcia w Pruszczu??? Tam odbywaja sie szkolenia i codziennie potrzebuja nowych modelek :) I co najwazniejsze, nie trzeba placic ani zlotowki, a jest to swietna okazja, zeby spedzic czas w milym ,, babskim ,, gronie. Ja chodze do nich juz prawie rok i zawsze mam swieze, ladne pazurki. Co lepsze dziewczyny szukaja rowniez modelek na depilacje, przedluzanie rzes, maniciure, pediciure, opalanie natryskowe etc...Moge podac numer kontaktowy do nich :)
szkoda ze tak daleko to bym sie w wolnej chwili wybrala...
image[/url]
image[/url]
Madzia, rzęsy też u nich robiłaś? możesz coś więcej mi napisać na priv?
image image