Widok

paznokcie hybrydowe

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego zadowolone i gdzie polecacie taki manicur w Gdańsku zrobić.Ja dzisiaj jestem umówiona na pierwszą wizytę na Zaspie, ale zawsze można zmienic miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Manicure hybrydowy tylko produktami oryginalnymi Shellac..jeśli płacić za usługę 60-70 zł. to poszukać w trójmieście kogoś kto pracuje na oryginałach cena ta sama co za podróby /trwałość nie porównywalna.. 3-4 tyg
kOLEZANKA W REDZIE 40 ZŁ BIERZE ZA paznokcie hybrydowe
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślałam że wskoczy pod moją ostatnią wypowiedź ;) wykonuję narazie w Redzie zabiegi przedłużania rzęs 1:1 za 160zł paznokcie rzelowe i akrylowe 60zł paznokcie hybrydowe 40zł (narazie tylko 3kolory piaskowy róż,fiolet i turkus) zajmuje się tym w domu dlatego ceny o tyle tańsze niż w salonie ;)
a mój nr. to 508 794 971
Dziewczyny najlepsze są produkty shellac....ja juz od kilku miesiecy mam takie pazurki, srednio wytrzymuja u mnie 3 tyg wiec bardzo długo, nic sie z nimi nie dzieje i cały czas sie tak slicznie błyszcza ;) a no i robie wszystko typu sprzatanie, gotowanie, mycie naczyn ;))
poprosze o kontakt tej dziewczyny od rzes getintouch@wp.pl
dziewczyny a jak szukacie hybrydowych w Gdyni to polecam p.Renatkę - ma zakład przy Kauflandzie na morskiej tam gdzie solarium Hellada i sklep z kosmetykami. Robi lakierami firmy SHELLAC :) koszt z tego co pamietam to 65 zł. Ja byłam bardzo zadowolona - 14 dni spokojnie trzymały.
A i ma bardzo duzy wybór kolorów :)
prosze bardzo 503143228 :)
Madzia podaj kontakt do tej Akademi paznokcia -chetnie skorzystam

dziewczyny ja rzęsy przedłuzałam u dziewczyny na Przymorzu - jak by ktos chciał namiary to podam, zabieg trwał ok 1,5 godz a rzes dużo i super się na razie trzymaja, cena 120 zl.
a ja za to szukam kogos poleconego do manicure hybrydowego..
okolice Zaspy itd.
też mam lakiery hybrydowe mistero milano i jestem bardzo zadowolona narazie 3kolory ale niedługo powiększę kolekcję
rzęski też wykonuję metodą 1:1 mieszkam w Redzie tak więc jakby była któraś z was zainteresowana to zapraszam ;)
Tak rzesy tez robilam :) efekt olsniewajacy, ale zalezy na jaka kursantke trafisz :)
Madzia, rzęsy też u nich robiłaś? możesz coś więcej mi napisać na priv?
image image
szkoda ze tak daleko to bym sie w wolnej chwili wybrala...
image[/url]
image[/url]
Dziewczyny a moze ktoras z Was jest zainteresowana zrobieniem sobie paznokci w Akademii Paznokcia w Pruszczu??? Tam odbywaja sie szkolenia i codziennie potrzebuja nowych modelek :) I co najwazniejsze, nie trzeba placic ani zlotowki, a jest to swietna okazja, zeby spedzic czas w milym ,, babskim ,, gronie. Ja chodze do nich juz prawie rok i zawsze mam swieze, ladne pazurki. Co lepsze dziewczyny szukaja rowniez modelek na depilacje, przedluzanie rzes, maniciure, pediciure, opalanie natryskowe etc...Moge podac numer kontaktowy do nich :)
jesli chodzi o Rede i okolice moge polecic Anete
image[/url]
image[/url]
ja mam tydzien robie w nich wszytsko , wczoraj nawet na budowie w rekawiczkach cienkich pracowałam, wszytsko ok ale bbardzo drogi interes ale teraz chce zrobic sobie na paznkokciach u stop, jak utrzymaja sie jeszcze ponad tydzien to powtorze
ja właśnie jutro jade nad jezioro a stamtąd w niedziele na konferencja do Wawy i chciałam zeby paznokcie ładnie wygladały-wiec dzisiaj idę zrobic na próbę-mam nadzieję ze mi nic do poniedziałku nie odpryśnie bo bedę wygladała jeszcze gorzej niż jakbym nic nie miała na paznokciach.
Izulucha:) Twoja też:):) p.s. nie pójdę z reklamacja bo mam wkur...
ps. ladnie ma twoja corka na imie :-)
image

image