Widok

paznokcie impresja czy violet sun ? PRUSZCZ GDAŃSKI a moze inne miejsce

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nie wiem gdzie isc a mam juz malo czasu, ani jedna a ni druga nie maja fotek , a mi chodzi o takie krotkie z cienkim frenchem i nikt nie potrafi tak mi zrobic, zazwyczaj prawie od polowy paznokcia :(
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ups teraz mi sie przypomnialo ze mialam tobie podac numer do dziewczyn gdzie robia super pazurki na os wsch rog Czarnieckiego i Okrzei 606607160 napewno zrobia tak jak bedziesz chciala ja chodzilam do Doroty
image

Uploaded with ImageShack.us
heehe dzieki wielkie:) a gdzie jest to osiedle wschod?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
polecam Irenę z ul. Łódzkiej, paznokcie robi po prostu przepięknie, sama do niej chodzę, jestem b. zadowolona.
osiedle wschod to jest za wiaduktem
image

Uploaded with ImageShack.us
IMPRESJA - gorąco polecam. Prowadzi ją Ola- bardzo miła i kontaktowa osoba, ale nie o to chodzi. Ola jest super profesjonalna i NAPRAWDĘ ZROBI WSZYSTKO CZEGO ZAŻĄDASZ. Polecam u niej również inne zabiegi, np. pedikir - MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!
Polecam Natalię super dziewczyna pracuje na chełmie na osiedlu mickiewicza. Zrobi wszystko co chcecie. Polecam !!! http://www.studionatalia.pl

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

do góry