Widok

pediatra- Gdynia- wizyta domowa

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze kogos polecic dobrego, kto z byle powodu nie wrzuci antybiotyku?
dziekuje z gory za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anna Sas 606989070 naprawde Polecam z czystym sumieniem prowadzi moje dzieci w tym Polkę wcześniaka
Oli a ile bierze za wizyte domowa? i czy jest dyspozycyjna w weekendy, czy tez pracuje gdzies w szpitalu?
80 jest dyspozycyjna jest dokładna antybiotyki to ostatecznośc naprawde ma dobre rady i jest przedewszystkim człowiekiem

pracuje w przychodni na pogórzu górnym i w lux medzie na morskiej
jest lekarzem rodzinnym
jako młoda leczyła jeszcze mnie a chorowałam na astme oskrzelową i jestem mega alergikiem i nigdy nie byłam w szpitalu! ona pierwsza wysłała mnie do pumologa i leczyła wspołnie z nieżyjącą już dr Janikowską i wprowadzały mi inhalacje w poczatku lat 90 słabo rozpowszechnione a ja mialam nawet w domu inhalator wielki jak telewizor ale to szczegół
moje dzieci również przez nią prowadzone synek ma 4 lata i miał w swoim życiu 5 razy antybiotyk w tym zapisany przez p Anie 2 krotnie jak mial 2 latka i teraz nie dawno
córeczka jako wcześniak została objęta przez nią szczególna opieka od samego poczatku skierowała nas na rehabilitacje i inne konsultacje i to ona tez kazała zroic odrazu po wyjści ze szpitala badania krwi moczu kału łącznie z crp i płytkami na cytrynie i to ona odkryła że Polcia ma najprawdopodobniej nadpłytkowośc inna wystawiłaby skierowanie do szpitala na hematologie a p Ania zadzwoniła sama do Dr Bałanyn żeby objeła nas swoja opieką itp

gdzie znam mnustwo mam wcześniaków gdzie trafiały na rehabilitacje dopiero jak cos sie dzialo z dzieckiem pozniej
potrafi doradzic wesprzec ale i jak trzeba to zmyje glowe :)
dla mnie naprawde nieoceniona a do tego przyjmuje nawet jak juz miejsc nie ma zawsze doradza nawet telefonicznie a i w niedziele bez problemu przyjezdza. a jak teraz miała wypadek i spadła ze schodów mimo okropnego bólu głowy nawet w domu przyjeła dziecko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry