Widok

pediatra Wejherowo lub okolice

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wielkimi krokami zbliża mi się termin porodu, a ja nadal nie wybrałam sobie przychodni i pediatry dla córeczki :( Macie jakieś sprawdzone miejsca / dobrych lekarzy? Zależy mi, żebym w razie co mogła też do takiego lekarza zadzwonić i zapytać o radę, albo żeby przyszedł na wizytę domową (niekoniecznie z wielką łaską...)
Jestem z Wejherowa, więc biorę pod uwagę moje miasto i okolice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie;))
Też się piszę ;)
No to kiedy? Ja tam mogę dzisiaj nawettak 18ta?
A może czw? Bo my mamy dziś rocznice ślubu cywilnego- co prawda niby umówiliśmy się że nie będziemy jej obchodzić ale głupio będzie jak sobie gdzieś pójdę;P
My dzisiaj mamy alergologa a w czwartek rocznice. A może w godzinach południowych? (Chyba że pracujecie?)
Ja nie pracuje chwilowo ;) Więc mi oprócz dzisiejszego i jutrzejszego dnia pasuje każdy inny;)) Właśnie nie wiecie co mi potrzebne do zameldowania się w wejherowie? Akt notarialny że jesteśmy właścicielami wystarczy?
Do zameldowania potrzebujesz akt.notarialny, dowód os.,wymeldowanie i tutaj w Wejher.jako jedyni chcą akt, najlepiej dryndnij do nich i zapytaj. Napiszcie jak Wam pasuje się umówić.Ja pracuje czw i pt więc odpada, Olu w jakim wieku masz dzieci?
Dryndam dryndam i nie odbierają;/ Ja mogę codziennie nie licząc dzisiej bo mi tak głupio meża zostawić i jura bo jadę do ginekologa aż na zaspę i chce w końcu ten głupi meldunek załatwić...
Mam dwie córcie 3 latka i 1,5m-ca
akt urodzenia oczywiście heheh, ale pogoda beznadziejna;((
Ale ze swój akt urodzenia mam mieć:O? Bo ja najpierw siebie muszę zameldować żeby później móc małą;) Powariowali;P?
Twój akt urodzenia,a z tego co mi wiadomo po urodzeniu dziecka do urzędu zgłaszasz się z wypisem ze szpitala i tam dostajesz akt urodzenia dziecka i automatycznie zameldują malutką tam gdzie Ty masz meldunek, no i wniosek o becikowe;))
A właśnie o becikowe się w urzędzie zgłasza czy w mopsie? Bo ja już nic nie wiem w takim razie:P Se wymyślili z tym aktem....
Jak mieszkaliśmy w Gdyni, to w urzędzie za jednym razem mąż wszystko co do maluszków załatwił, a tutaj to nie wiem. Ja dzisiaj mam zamiar iść na deptak tak o 10tej
Ja też się niedługo wybieram sie zameldować a później wyrobić dowód wiec też przed deptak:P Jak zobaczysz jakąś turlającą się cieżarówkę to ja:D Haha;p Nie no naprawdę ledwo już chodzę;p
HEHEH ja o 10.10 idę, spod szkoły;))
No i nie widziałam;((
Aneta Ś.??
Nadi Twoje dzieci chodzą tutaj do szkoły (9?) i przedszkola?
Tak, starszy do 9 a młodszy do Słonecznego:) właśnie przed chwila byłam po niego ale nie chciał isć więc o 16tej znowu idę;p
do góry