Widok

pediatra Wejherowo lub okolice

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wielkimi krokami zbliża mi się termin porodu, a ja nadal nie wybrałam sobie przychodni i pediatry dla córeczki :( Macie jakieś sprawdzone miejsca / dobrych lekarzy? Zależy mi, żebym w razie co mogła też do takiego lekarza zadzwonić i zapytać o radę, albo żeby przyszedł na wizytę domową (niekoniecznie z wielką łaską...)
Jestem z Wejherowa, więc biorę pod uwagę moje miasto i okolice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chętnie;))
Umówmy się do bistro Pauza na pizze z dzieciakami i przyszłą mamuśką;))
Bardzo blisko, ja też z 13
O bardzo blisko. Ja też z 13 ;)
co do pediatry to polecam dr Chojnowską,szkoda,że nie przyjmuje codziennie w przychodni bo to lekarz z powołania,córka odkąd do niej chodzi nie boi się lekarza.
Dwaj chłopcy;)? My będziemy mieli córeczkę;)
My w 13, więc blisko;)) I mamy dwóch rozrabiaków-7,5 i 3,5 latków
Witam! Jeśli mogę coś w sprawie ciast i tortów to ostatnio na urodziny i chrzciny zamawialiśmy u Konkola (jest nowy na Placu Wejhera- koło orange) kiedyś też zamawiałam w sabince do czasu gdy pare razy było ciasto nieświerze tzn takie jak by stało już dzień czy dwa.

Mieszkam w Wejherowie od 4 lat i też mam 2 dzieciaczków ;)
Ja Sabinkę "poznałam" jak zamawiałam ciasta i tort na ślub;) I od tamtej pory zawsze zamawiam ciasta i torty z Sabinki;))
Ja mam termin na 11.11 a urodziny mam 01.11:P ;)) Więc wszystko tak świątecznie:) My też nie planujemy więcej niż dwójki;)) No ale wszytsko może się zdarzyć:P
Ach widzisz to juz ciut więcej wiesz co i gdzie;) Widzę, że termin porodu masz prawie na moje urodziny, my mamy dwójkę dzieci;)) i starczy;p
A no chyba tak;D Ale nawet nie skojarzyłam nicku:P W 11:))
No myśmy kupili w maju ale mieszkamy od września i też poznawaliśmy ( i nadal poznajemy;p) od podstaw Wejherowo. Na przykład ostatnio odkryłam gdzie jest szewc;))

Ps. To Ty mi odpisałaś gdzie są dobre torty? hihi
W którym bloku mieszkacie?
Skoro młoda to chyba też się skuszę;)) ;)) Bo mam wrażenie że większość starszych lekarek ma już gdzieś swoich pacjentów i siedzą tylko w tej przychodni żeby do emeryturki albo już dorobić albo po prostu dotrwać:P Oczywiście nie mówię ze wszyscy starsi lekarze ale większość z którymi akurat ja się spotkałam;)

Nam też mieszka się bardzo fajnie;)) Choć jak na razie ani szkoła ani przedszkole nie jest potrzebne to bardzo fajnie że są blisko;)) Bo już niedługo się przydadzą;) Z resztą fajnie jest otworzyć okno i słyszeć radość dzieci z zabawy na przerwie:)) No my już tu trochę mieszkamy bo w sumie już półtorej roku. Ale tak jak już wcześniej wspominałam przeprowadziliśmy się całkiem w ciemno z sopotu (oglądanie mieszkań to były nasze pierwsze w życiu wizyty w Wejherowie:) ). Więc musieliśmy od podstaw ze tak powiem poznawać miasto:) Ale nie żałujemy decyzji o kupnie mieszkania właśnie tutaj- ja za żadne skarby świata nie wróciłabym do trójmiasta już na pewno nie do sopotu:) Tylko przydałoby się nawiązać w końcu jakieś znajomości:) Bo nawet na spacerki nie będę miała z kim chodzić jak mała przyjdzie na świat;)
Nam mieszka sie spoko, do kolejki blisko, do przedszkola i szkoły też, no i plac zabaw pod nosem;)) Kurcze nie pamiętam jak ta Korona ma na imię ale jest w miare młoda i słucha co do niej się mówi;)) o Bukowej nie słyszałam zbyt dobrych opinii więc zdecydowaliśmy się na Pucką. My mieszkamy od wrzesnia a Wy?
Pozdrawiam
O to nawet chyba troszkę bliżej;)) Nawet nie wiedziałam ze tam przychodnia jet;)) Z resztą ja jeszcze mało wiem o Wejherowie:P
Witam też jestem z 1000lecia ;)
My chodzimy na Bukową.
Nie mogę znaleźć żadnych opinii na jej temat. Hm. A jak ma na imię?
I jak się mieszka:)? My przeprowadziliśmy się z sopotu i ujmę to tak... w końcu cisza i spokój:P
My też mieszkamy na 1000LECIA I TEŻ OD NIE DAWNA;)) Wszyscy polecali mi doktor Cywińska ale już nie było u niej miejsca wiec chodzimy do dr.Korony całkiem spoko, myśmy przepisywali dzieci z Gdyni ale może noworodka przyjmie. To na Puckiej oczywiście
A kogoś z przychodni na puckiej byście poleciły? Mieszkam na os.1000lecia więc tam mamy najbliżej. no a nie ma co przesadzać z odległością do pediatry.
Carlar ja też od niedawna w wejherowie mieszkam i nikogo jeszcze tu nie znam:( Dlatego nawet nie mam sie co do pediatry kogo polecić;p
Dr Ruciński to jest wielka pomyłka!!! Byłam u niego na bilansie zerowym - masakra, wizyta trwała 3 miniuty!!! usłyszałam, że jak mam jakieś pytania co do szczepień to mam przyjść w innym terminie bez dziecka!!

Polecam dr. Chojnowską - przyjmuje na Fenikowskiego, jest super i pracuje w szpitalu, więc jak cos poważniejszego się dzieje to od razu kieruje do siebie na oddział

Fajne jest też to, że przyjmuje po południu i szczepienia też są popołudniu, więc mąż nie musi brać urlopu!!!
do góry